Redactia.ro
Home » Știri » Kate Middleton, umilită de Prinţul William! Ce a făcut fiul cel mare al lui Charles. Amănunte dureroase care au ieșit la iveală abia acum

Kate Middleton, umilită de Prinţul William! Ce a făcut fiul cel mare al lui Charles. Amănunte dureroase care au ieșit la iveală abia acum

GALERIE FOTO (2)

Kate Middleton și Prinţul William sunt împreună de mai bine de 15 ani și au împreună trei copii. La începutul relației, cei doi au trecut prin multe momente dureroase. Ba chiar, Prinţesa de Wales îi dăduse ultimatum fiului cel mare al lui Charles. Ce s-a întâmplat, de fapt? 

Kate și William sunt unul dintre cele mai lonegive cupluri, dar și ei au avut parte de momente grele. Prima dată s-au despărțit în 2004, iar mai apoi în 2007. Ultima separare ar fi afectat-o profund pe Kate, care s-a simțit „extrem de tristă”.

Cum a fost Kate umilită de Prinţul William

Întrebați de pauza lor în relație, William a menționat că au descoperit propriul lor ritm, iar această experiență i-a ajutat să se maturizeze și mai mult, scrie OK! Magazine.

Katie Nicholl, corespondent regal pentru Mail on Sunday, a relatat că William și Kate s-au despărțit atunci pentru că Prințesa s-ar fi simțit „umilită” de modul în care o trata pe atunci cel care acum îi este soț și o trata ca pe „un preș”. În plus, William petrecea timp cu alte femei. 

Pentru că se simțea umilită, Kate a luat atitudine și a răbufnit: „Kate i-a spus lui William că o umilea, îi strica imaginea publică”, a explicat unul dintre prietenii viitoarei regine britanice.

„Ea suportase ani la rând atâtea fete care se aruncau la picioarele iubitului ei și, pentru o vreme, a luat-o ca pe ceva flatant și amuzant, dar, după o perioadă, a început s-o deranjeze. Când l-a văzut și pe el cum se comporta, când erau despărțiți, Kate i-a dat lui William un ultimatum și i-a atras atenția că îi afectează atât ei imaginea, cât și lui”, a mai transmis sursa.

„Ea i-a pus lui în vedere că nu-și dorește să fie tratată ca ultimul om, să fie preșul cuiva. În trecut, trecuse și ea cu vederea astfel de lucruri, dar au deranjat-o tot timpul, iar atunci a ținut să-i spună asta”, a mai adăugat aceeași sursă apropiat cuplului regal.

Prințesa de Wales a scăpat de cancer

După o perioadă dificilă marcată de tratamentul împotriva cancerului, Kate Middleton, Prințesa de Wales, a avut prima sa apariție publică, semn că începe să-și reia treptat îndatoririle regale. La doar o săptămână după ce a anunțat încheierea chimioterapiei, Kate a revenit la activitățile oficiale, începând cu un angajament public la Castelul Windsor.

Kate Middleton a anunțat pe 9 septembrie, printr-un videoclip de trei minute postat pe rețelele de socializare, că a finalizat tratamentul de chimioterapie. Filmarea a fost realizată la reședința de la țară a familiei regale, Anmer Hall, și a transmis un mesaj puternic și sincer despre experiența prin care a trecut.

„Pe măsură ce vara se apropie de sfârșit, nu pot să vă spun ce ușurare este să fi terminat în sfârșit tratamentul meu de chimioterapie. Ultimele nouă luni au fost incredibil de grele pentru noi ca familie.

Viața, așa cum o știi, se poate schimba într-o clipă și a trebuit să găsim o modalitate de a naviga pe apele furtunoase și pe drumul necunoscut. Călătoria împotriva cancerului este complexă, înfricoșătoare și imprevizibilă pentru toată lumea, în special pentru cei apropiați.”, este o parte a mesajului transmis de aceasta.

Sursa foto: captură video Youtube

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: