Redactia.ro
Home » Monden » Kate Price, surprinsă plină de bandaje și vânătăi în public. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Kate Price, surprinsă plină de bandaje și vânătăi în public. Ce s-a întâmplat cu vedeta

GALERIE FOTO (3)

Kate Price este una dintre cele mai cunoscute celebrități din Marea Britanie, fiind nelipsită de pe micile ecrane. Ultima ei apariție în spațiul public i-a îngrijorat teribil pe admiratorii săi, deoarece era plină de vânătăi la nivelul feței și avea un bandaj în jurul capului.

Kate Price, surprinsă plină de bandaje și vânătăi în public. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Drumul către celebritate al lui Katie Price a început în anul 1996, atunci când a debutat în calitate de model. Deosebit de frumoasă și cu trăsături care ar cuceri cu ușurință pe oricine, a apărut la rubrica „Fata de la pagina 3” din ziarul britanic The Sun. În acel moment însă era cunoscută drept Jordan, pseudonim pe care l-a folosit pentru mai mult timp deoarece voia să-și protejeze identitatea.

Anii au trecut însă, iar Katie a devenit din ce în ce mai cunoscută și mai apreciată de publicul din Marea Britanie. A renunțat la  numele de Jordan și a strălucit în fața camerelor de luat vederi cu fiecare ocazie, iar la vârsta de 43 de ani este parcă de nerecunoscut.

Ca multe dintre celebritățile de pretutindeni, a apelat cu încredere la ajutorul intervențiilor estetice pentru a ajunge la aspectul pe care și l-a dorit mereu. Recent, a fost surprinsă de paparazzi internaționali după o asemenea operație, iar imaginile i-au speriat pe admiratorii lui Katie.

Cu un bandaj în jurul capului și cu chipul vizibil umflat, Katie a fost surprinsă alături de cei doi căței ai săi. Purta un trening roz, comod, asortat cu o pereche de papuși pufoși, semn că această ieșire a vedetei nu a fost făcută pentru a atrage atenția, ci doar pentru că a fost necesară.

În trecut, Katie Price a mai apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Printre acestea se numără operație de mărire a bustului, lifting facial, lifting al feselor și liposucție abdominală. Costul total al acestor intervenții depășește 500.000 de lire sterline, iar vedeta nu pare că se va opri în acest punct cu schimbările referitoare la aspectul său fizic.

Cum arată Katie Price după ce s-a vindecat în urma intervenției

Aceste imagini sunt acum de domeniul trecutului, deoarece în urmă cu două zile Katie a dorit să-și anunțe urmăritorii de pe Instagram că operația estetică prin care a trecut a fost un succes.

S-a pozat alături de sora sa, Sophie, iar zâmbetul său i-a cucerit pe urmăritorii din mediul online. Acolo are nu mai puțin de 2,7 milioane de urmăritori, iar postarea a strâns aproape 28.000 de aprecieri și 610 comentarii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: