Redactia.ro
Home » Monden » Kendall Jenner, așa cum n-a mai fost văzută. Complet goală

Kendall Jenner, așa cum n-a mai fost văzută. Complet goală

Kendal Jenner, selfie

Presa internațională vuiește. Kendall Jenner a publicat în social media o fotografie în care face plajă nud. Iată cum arată așa supermodelul și ce au scris jurnaliștii de peste hotare despre asta. Cum au reacționat totuși fanii.

Kendall Jenner s-a lăsat fotografiată complet goală, întinsă la soare

Kendall Jenner a publicat un colaj de poze și filmulețe pe contul ei oficial de Instagram, acolo unde are peste 245 de milioane de urmăritori. Pe ei, vedeta internațională, un supermodel în vârstă de 26 de ani, i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Tânăra s-a lăsat fotografiată nud.

Într-una dintre poze, ea stă întinsă pe burtă, la soare, complet goală, doar cu o șapcă pe cap, și butonează smartphone-ul. Cum era de așteptat, fanii s-au „înghesuit” să lase comentarii. „M-ai făcut să dau zoom” sau „Cum arăta păpușa mea Barbie când o dezbrăcam să îi schimb îmbrăcămintea”, au scris ei.

E prima fotografie publicată vreodată în care Kendall Jenner își dezvăluie posteriorul în felul acesta, au relatat jurnaliștii străini. Ea nu a scris nimic la descrierea colajului, dar a preferat să lase un emoticon. „🤗”. Totodată, sunt zvonuri că supermodelul s-ar fi despărțit de iubitul ei, Devin Booker, așa că internauții s-au legat și de asta și au scris: „Ne spune că e singleee” și „O metodă de a-ți anunța despărțirea, fără s-o anunți, de fapt”. Zvonul despărții cuplului nu a fost confirmat de Jenner.

Fotografia cu posteriorul nud al lui Kendall Jenner are, în clipa de față, peste 7 milioane de like-uri, iar numărul este în creștere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Kendall Jenner și starul NBA Devin Booker ar fi încheiat relația după doi ani, au relatat jurnaliștii străini. Conform Page Six, un apropiat ar fi spus că cei doi au decis s-o ia pe drumuri separate pentru că își doresc lucruri diferite.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Etichete: