Redactia.ro
Home » Monden » Kim Kardashian a apelat la o sfoară, după ce nu a reuşit să închidă fermoarul rochiei lui Marilyn Monroe peste fund: „Ar trebui să strigăm Aleluia?”

Kim Kardashian a apelat la o sfoară, după ce nu a reuşit să închidă fermoarul rochiei lui Marilyn Monroe peste fund: „Ar trebui să strigăm Aleluia?”

GALERIE FOTO (3) kim kardeshian

Kim Kardashian a făcut furori cu piesa vestimentară pe care a îmbrăcat-o la Gala Met 2022. Din păcate însă, ea nu a putut să-și închidă fermoarul rochiei iconice a lui Marilyn Monroe. A fost nevoită să o lase deschisă. Mai mult, și-a acoperit spatele cu o haină albă de blană.

Într-un videoclip de la Ripley’s Believe It or Not!, Kim este văzută intrând în panică, în timp ce echipa ei se luptă să-i aranjeze ţinuta. În cele din urmă, pentru a asigura respectiva crăpătură, stiliştii au apelat la o sfoară.

Kim Kardashian a apelat la o sfoară, după ce nu a reuşit să închidă fermoarul rochiei lui Marilyn Monroe

După o muncă serioasă în echipă, cei care au ajutat-o să se îmbrace au reușit să-i pună rochia. Nu au reușit, însă, să îi prindă fermoarul. Au improvizat și au asigurat crăpătura cu o bucată de sfoară.

„Dragă Doamne”, a glumit Kim în timp ce stiliștii o îmbrăcau. Ar trebui să cântăm Aleluia sau așa ceva?”a fost reacţia atunci când au reuşit să aranjeze rochia cum trebuie, notează Buzz Feed News.

Kim Kardashian a fost ușurată când și-a dat seama că ar putea doar să lege spatele rochiei și apoi să acopere partea din spate cu o haină de blană albă, similară cu ceea ce Marilyn ar fi purtat. Lucru care arată că aceasta a purtat rochia desfăcută în timp ce mergea pe covorul roșu al Galei Met 2022. Legată doar cu respectiva sfoară. Odată intrată în sală, aceasta s-a schimbat într-o replică a rochiei.

Kim Kardashian a vrut cu orice preţ să îmbrace rochia la Gala Met 2022

Rochia strălucitoare cu mărgele a lui Marilyn a fost proiectată de Jean Louis și a fost expusă la Ripley’s Believe It or Not!, muzeul din Orlando, Florida, după ce a fost cumpărată de la Julien’s Auction pentru 4,81 milioane de dolari. Se spune că Marilyn – care a murit la 36 de ani – i-ar fi plătit designerului 1.440 de dolari pentru piesa personalizată și deține recordul pentru cea mai scumpă rochie vândută la o licitație, ceea ce o face una dintre cele mai costisitoare rochii din lume.

Kim a avut de dus o adevărată luptă când a descoperit că rochia nu i se potrivește și a început să plângă când a aflat că nu poate fi modificată. Fosta soție a lui Kanye West a povestit pentru Vogue cum a urmat o dietă nemilos de strictă pentru a slăbi și pentru a îmbrăca rochia la Gala Met 2022.

Se spune că Kim a părăsit hotelul luni îmbrăcată într-un halat și a pus pază în afara hotelului pentru a se asigura că nimeni nu vede ținuta înainte de apariția ei pe covorul roșu. Când a ajuns la Gala Met 2022, a fost amenajat un dressing secret pentru ea, mai notează Daily Mail.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: