Redactia.ro
Home » Monden » Kira Hagi in tandreturi pe strada. Cu cine se iubeste fiica regelui

Kira Hagi in tandreturi pe strada. Cu cine se iubeste fiica regelui

Chiar daca isi tine viata privata departe de ochii curiosi ai publicului, Kira Hagi, fata regelui Hagi pare ca iubeste pe cineva. Tanara a fost surprinsa de paparazzi de la Spynews.ro in ipostaze tandre cu un tanar misterios si aratos.

Si-a facut intrarea pe scena cinematografica de la Hollywood, dar este cunoscuta si in Romania pentru numeroase proiecte actoricesti. Kira Hagi insa are timp si de iubire, pe langa proiectele in care este implicata. Tanara a fost surprinsa de paparazzi de la Spynews in compania unui barbat atragator. Cei doi si-au tinut companie unul altuia in masina de lux a Kirei, unde au discutat, au ras si s-au sorbit din priviri, semn ca este posibil sa fie vorba de o poveste de dragoste.

Kira si-a lasat iubitul la metrou

Tanarul misterios a debarcat insa din masina actritei Kira, chiar in dreptul unei guri de metrou, nu inainte de a mai sta pret de cateva minute langa portiera pentru a mai schimba doua vorbe. Mai apoi, frumoasa Kira si-a pus centura de siguranta, a semnalizat si a revenit in traficul bucurestean.

Kira Hagi poarta rochiile bunicii

Prezenta la un eveniment monden in urma cu doua luni, Kira Hagi a marturisit ca a probat hainele bunicii sale. „Cine să gândea că după 100 de ani hainele bunicii mele o să fie purtate de o aromână modernă, o altă Kiră. În aceste haine a fost mireasă bunica mea. Este o altfel de ducere înainte a culturii româneşti. Hainele, cuvintele, cântecele sunt memoria noastră istorică. Nu piere pădurea când cresc vlăstarii. Noi, armânii din România, care ne-am părăsit locurile natale, nu am lăsat să se piardă tot ceea ce al nostru.”, scria Kira pe Facebook.

Chiar daca isi tine viata privata departe de ochii curiosi ai publicului, Kira Hagi, fata regelui Hagi pare ca iubeste pe cineva. Tanara a fost surprinsa de paparazzi de la Spynews.ro in ipostaze tandre cu un tanar misterios.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: