Redactia.ro
Home » Știri » Klaus Iohannis a avut o reacţie nervoasă după crimele îngrozitoare de la Caracal

Klaus Iohannis a avut o reacţie nervoasă după crimele îngrozitoare de la Caracal

Klaus Iohannis a reacţionat şi el după dramele din oraşul Caracal. Acolo, un psihopat care era mecanic, dar şi traximetrist de ocazie, ar fi sechestrat şi ucis în chinuri teribile patru fete.

Preşedintele ţării a spus că va solicita în ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, care va avea loc marți, 30 iulie a.c., o anchetă completă privind modul în care a acționat în acest caz fiecare instituție responsabilă. Reamintim, Alexandra, una dintre victime, a sunat de 3 ori la 112, dar STS-ul n-a fost în stare s-o localizeze.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, este profund îndurerat de tragedia petrecută la Caracal și este revoltat de faptul că, din cauza unor disfuncționalități, autoritățile responsabile nu au reușit să salveze o adolescentă care și a pierdut viața în condiții dramatice. Circumstanțele în care a acționat criminalul trebuie clarificate de urgență.

Citiţi şi:

Descoperire macabră în casa unui taximetrist din Caracal: a răpit două fete, apoi le-a ars într-un butoi

Președintele României va solicita în ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, care va avea loc marți, 30 iulie a.c., o anchetă completă privind modul în care a acționat în acest caz fiecare instituție responsabilă. În situația în care se va dovedi că s-au luat măsuri greșite sau cu întârziere, vinovații vor trebui aspru sancționați.

De asemenea, toate problemele care vor fi identificate este obligatoriu să fie rapid rezolvate pentru că siguranța cetățeanului trebuie să fie garantată de instituțiile statului”, se precizează într-un comunicat al Aministrației Prezidențiale.

Conform oficialilor IGPR, STS a transmis trei locaţii eronate ale locuinţei criminalului, iar echipajele au reuşit să ajungă la imobilul în care era victima abia după 19 ore. Cu alte cuvinte, poliţiştii s-au învârtit pe străzi în Caracal, în timp ce fata era ucisă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: