Redactia.ro
Home » Știri » Klaus Iohannis a făcut senzație la Brașov! Cum a apărut președintele, așa chiar nu l-au mai văzut românii

Klaus Iohannis a făcut senzație la Brașov! Cum a apărut președintele, așa chiar nu l-au mai văzut românii

GALERIE FOTO (4)

Președintele Klaus Iohannis a făcut senzație la un eveniment public la care a participat în Brașov. Mulți români l-au putut admira pe șeful statului într-o ținută cum nu l-a mai văzut lumea!

Președintele a făcut senzație la un eveniment organizat în județul Brașov, la ediția a IX-a a festivalului „Săptămâna „Săptămâna Haferland”. Șeful statului a purtat o ținută neașteptată.

Klaus Iohannis a făcut senzație la Brașov! Așa chiar nu l-au mai văzut românii

Mai exact, Klaus Iohannis s-a îmbrăcat în alb complet, din cap până-n picioare! Totodată, șeful statului a avut și câțiva nasturi descheiați la cămașă, dând un aer relaxat evenimentului la care a participat.

Din imaginile postate pe site-ul oficial al Administrației Prezidențiale, președintele Klaus Iohannis a purtat și cămașă, și pantaloni, și pantofi de culoare albă. De asemenea, cureaua acestuia a fost tot albă, pentru a fi în ton cu restul ținutei. Este prima dată când șeful statului apare în public îmbrăcat așa.

Klaus Iohannis, discurs în română și germană la Săptămâna Haferland

Festivalul „Săptămâna Haferland” este un eveniment organizat de comunitatea săsească în satul Criț din județul Brașov.

Președintele Iohannis și-a ținut discursul atât în română, cât și în germană, susținând că evenimentul întărește relația dintre România și Germania.

Mai mult, Klaus Iohannis a subliniat că festivalul este un prim pas spre normalitate, în contextul pandemiei COVID-19.

„După mai bine de un an de când pandemia ne-a obligat să găsim alternative în a menține legături puternice între noi, dar și cu publicul, cu arta și cultura, iată că organizarea Festivalului în acest an constituie un pas important pe drumul reîntoarcerii la normalitatea pe care o așteptăm cu toții, dar și la tradițiile și valorile autentice ale locuitorilor din satele săsești.
(…) Festivalul, devenit deja tradiție, are o contribuție esențială la prezervarea identității sașilor din România, promovând cultura specifică acestei comunități, a declarat Klaus Iohannis la Săptămâna Haferland.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: