Redactia.ro
Home » Homepage » Klaus Iohannis a fost dat dispărut. Un deputat face anunțul: „Dacă se află într-o situaţie de suferinţă, creştineşte, am dori să-i fim sprijin”

Klaus Iohannis a fost dat dispărut. Un deputat face anunțul: „Dacă se află într-o situaţie de suferinţă, creştineşte, am dori să-i fim sprijin”

Președintele Klaus Iohannis a fost dat dispărut!

Recent, un deputat din partea partidului AUR, Adrian Axinia, a făcut o sesizare la Poliție, semnalând dispariția președintelui României, Klaus Iohannis. Cu toate acestea, surse din Administrația Prezidențială au informat că Klaus Iohannis se află în continuare la Palatul Cotroceni, iar sesizarea pare a fi fost o falsă alarmă.

Adrian Axinia a declarat că a luat această măsură deoarece președintele nu a mai fost văzut public începând cu luna decembrie 2023. Potrivit deputatului, Klaus Iohannis a fost ultima dată observat într-o acțiune publică la o ceremonie de decorare pe 18 decembrie 2023, și de atunci nu a mai avut apariții publice.

„Dacă se află într-o situaţie de suferinţă, creştineşte, am dori să-i fim sprijin”, a declarat deputatul Adrian Axinia în postarea de pe Facebook.

Poliția Română a demarat o anchetă în acest caz

Politia Română a confirmat înregistrarea sesizării și a început procedurile de investigație corespunzătoare. Cu toate acestea, surse din Administrația Prezidențială au respins afirmațiile, indicând că președintele se află la locul său de muncă, la Palatul Cotroceni.

Deputatul Adrian Axinia a argumentat într-un clip video postat pe Facebook că este important să se afle dacă există probleme de sănătate ale președintelui care ar putea afecta exercitarea funcției sale. A subliniat că cetățenii au dreptul să fie informați despre starea liderului lor și că, în cazul în care există probleme de sănătate, acestea ar trebui aduse la cunoștința publicului.

„Dacă există probleme de sănătate care l-au împiedicat să se prezinte la locul de muncă, ele trebuie cunoscute de angajatorii săi: cetăţenii României. (…) Este important de ştiut ce s-a întâmplat cu cetăţeanul Klaus Werner Iohannis pentru că sunt foarte mulţi oameni care consideră a fi indispensabilă prezenţa domniei sale şi care aşteaptă răspunsuri la întrebări şi soluţii pentru problemele ridicate”, a mai spus Adrian Axinia.

Klaus Iohannis nu a oferit nicio informație în acest sens

Cu toate acestea, sursele oficiale au respins aceste preocupări și au asigurat publicul că Klaus Iohannis își desfășoară în mod normal atribuțiile. Este important să se sublinieze că această sesizare pare a fi fost o greșeală sau o informație incorectă, iar președintele nu este dat dispărut.

În acest context, cetățenii pot continua să se aștepte la normalitate în funcționarea instituțiilor statului și la comunicarea transparentă cu privire la activitățile președintelui țării.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: