Redactia.ro
Home » Homepage » Klaus Iohannis, avertisment dur pentru români înainte de sărbători . ”Cei care nu înțeleg de vorbă bună, vor avea surpriza să fie amendați”

Klaus Iohannis, avertisment dur pentru români înainte de sărbători . ”Cei care nu înțeleg de vorbă bună, vor avea surpriza să fie amendați”

Președintele Klaus Iohannis a declarat, la finalul vizitei pe care a efectuat-o la Institutul Cantacuzino din Capitală, că de Crăciun și Revelion vor continua să fie respectate regulile și măsurile impuse în contextul pandemiei. Șeful statului a subliniat că măsurile sunt obligatorii pentru toți românii, iar cei care nu înțeleg că trebuie să respecte măsurile, vor avea surpriza să fie amendați. 

Klaus Iohannis, avertisment dur pentru români

Klaus Iohannis a  transmis un avertisment dur pentru români înainte de sărbători. Șeful statului a subliniat că trebuie să fie respectate măsurile impuse în contextul pandemiei, mai ales în această perioadă.

„Am observat că multă lume e interesată ce va fi de Crăciun și Anul Nou, toate restricțiile rămân în vigoare și de Crăciun, și de Anul nou. Măsurile sunt gândite pentru a ne proteja de boală, ele trebuie respectate. Există dispozitive suplimentare pregătite de MAI pentru cei care nu înțeleg de vorbă bună vor avea surpriza să fie amendați„, a spus șeful statului.

Președintele a mai precizat că deși se poate constata o mică scădere în ceea ce privește numărul de cazuri de coronavirus, nu am scăpat de pandemie. Mai mult, Iohannis a precizat că nu este momentul ca măsurile să fie relaxate.

E foarte clar un lucru, aceste măsuri sunt corecte, cu toții vedeți datele comunicate zilnic, oficial. Nu am scăpat de pandemie, avem zilnic mii de persoane infectate, dar numărul nu mai e în creștere de la o zi la alta, cum a fost în noiembrie. Lucrurile s-au stabilizat, dar nu e momentul pentru relaxare. Până nu va fi toată lumea vaccinată nu putem să ne relaxăm. Dacă vreți să vă fie bine, stați acasă cu familia„, a spus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a vizitat, vineri, Centrul național de testare a vaccinurilor anti-COVID-19 din cadrul Institutulu Național de Cercetare și Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.

Totul este organizat, nu teoretic, practic. Lucrurile vor funcţiona şi, imediat după Crăciun, vom intra direct în campania de vaccinare”, a declarat Iohannis după vizitarea centrului .

Mai mult, șeful statului a ținut să reamintească faptul că vaccinarea este voluntară și că toate vaccinurile sunt sigure.

Iohannis a adus din nou în discuție cele trei etape ale vaccinării.

În prima etapă va fi vaccinat tot personalul medical, în a doua etapă va fi vaccinat personalul esenţial şi noi credem că în martie – aprilie – mai este faza când va fi vaccinată populaţia generală”, a adăugat preşedintele.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: