Redactia.ro
Home » Știri » Klaus Iohannis, declarații de ultimă oră: „Cine nu respectă măsurile va fi amendat”

Klaus Iohannis, declarații de ultimă oră: „Cine nu respectă măsurile va fi amendat”

Klaus Iohannis, declarații de ultima ora

Președintele României Klaus Iohannis a susținut o declarație de presă prin care acuza Partidul Social Democrat că, prin blocarea în Parlament a legislației privind carantinarea și izolarea, a produs o adevărată crtiză sanitară.

Președintele României, declarații de ultimă oră

Klaus Iohannis a precizat astăzi printr-o declarație de presă că PSD a produs o criză sanitară greu de gestionat și a ținut să sublinieze faptul că

Astăzi, stăm așa. 1365 de persoane detectate cu coronavirus. 35 de decese de ieri până astăzi, peste 400 la ATI. Este dragi români, un nou recod negativ, extrem de îngrijorator. Și pe bune dreptate se pune întrebarea cum am putu sa ajungem aici? Și asta o sa va explic în urmatoarele minute, dupa care va spun ce avem de gand pentru a controla situația„, a spus Iohannis.

Se știe că în țara de urgență am avut epidemie, decese, dar un numar foarte limitat. Autoritatile isi facusera treaba, spitalele, medicii s-au mobilizat. În ansamblu putem sa spunem ca lucrurile au mers foarte bine, până acum câteva săptămâni.

Iohannis acuză PSD pentru situația actuală

În timpul discursului, Iohannis a acuzat partidul PSD, susținând că membrii partidului au căutat soluții pentru ei și nu pentru români.

Au facut harcea-parcea puțina legislatie pe care am avut-o pentru a gestiona această pandemie. CU un cinism pe care l-am criticat, au tras de timp dupa ce au distrus parte din legislație. Nu, nu caut vinovați. Îi cunosc și o să-i arăt cu degetul. Pe voi!PSD a creat intenționat o criză sanitară pentru ca la sfârșit să vină și să critice guvernul pentru măsuri care nu au putut fi luate„.

Totodată, președintele României a declarat ferm că românii care nu vor respecta regulile vor fi amendați, și este obligatoriu ca lumea să respecte normele.

Bilanț negru pentru România. Joi au fost raportate 1.356 de noi cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore, iar 35 de persoane infectate cu noul COVID-19 au decedat. Numărul persoanele infectate cu noul coronavirus a ajuns la 49.591 de cazuri, dintre acestea 26.609 de pacienți au fost declarați vindecați și vindecați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: