Redactia.ro
Home » Știri » Klaus Iohannis, despre impunerea unor noi restricții. Va avea loc o ședință

Klaus Iohannis, despre impunerea unor noi restricții. Va avea loc o ședință

Klaus Iohannis vrea noi restricții! Președintele României a făcut declarații despre valul patru. Acesta va organiza o ședință miercuri pentru a discuta cu responsabilii guvernamentali.

Klaus Iohannis dorește impunerea unor noi restricții

Președintele Klaus Iohannis a decis ca în contextul crizei sanitare în valul 4 al pandemiei Covid-19 s convoace o ședință, pentru miercuri, cu responsabilii guvernamentali. Motivul ședinței este instituirea unor „măsuri clare, restrictive, singurele care mai pot diminua în acest moment răspândirea infectărilor”. Președintele a declarat că pregătirea valului 4 a fost deficitară iar campania de vaccinate „mult prea lentă”.

Spitale arhipline, secții de terapie intensivă care nu mai fac față, medici epuizați. Acest coșmar ne arată că, din păcate, valul 4 se dovedește mult mai agresiv chiar și decât cele mai pesimiste așteptări și prognoze. Pregătirea acestui val, pe fondul unei campanii de vaccinare care s-a mișcat mult prea lent, a fost deficitară. Cauzele sunt multiple. Dar și dacă vedem cine și ce a greșit, acum ceea ce mai contează este să reușim să depășim această mare cumpănă.

Este alarmantă lipsa de acțiuni concrete din partea autorităților și cifrele de azi confirmă, din păcate, că nu s-a făcut ceea ce ar fi trebuit până acum. Am decis să convoc mâine o ședință cu toți responsabilii guvernamentali implicați în gestionarea pandemiei, pentru instituirea unor măsuri clare, restrictive, singurele care mai pot diminua în acest moment răspândirea infectărilor. Este o perioadă a suferinței, o dramă națională de proporții teribile. Nu avem însă altă opțiune decât să o depășim.„, a transmis Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis îi indeamnă pe români să se vaccineze

Klaus Iohannis a ținut să precizeze din nou cât de importantă este vaccinarea și i-a indemnat pe români să se vaccineze în număr cât mai mare. Acesta i-a asigurat pe cetățeni că vom depășii aceste vremuri grele și le-a urat multă sănătate.

Dragi români,

Știu că este foarte greu, dar nu vă pierdeți speranța! Istoria națiunii noastre greu încercate stă mărturie că atunci când am fost solidari am trecut cu bine peste cele mai cumplite încercări. O putem face și acum. Vaccinați-vă, purtați mască, evitați aglomerațiile, păstrați distanța socială cât mai mult timp posibil! Suntem în al doisprezecelea ceas, să ne protejăm și să salvăm viețile celor apropiați! Vă mulțumesc și vă doresc multă sănătate tuturor!„, a continuat Klaus Iohannis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini