Redactia.ro
Home » Știri » Klaus Iohannis, mesaj pentru toți românii care ajută refugiații ucraineni: „Vă sunt recunoscător”

Klaus Iohannis, mesaj pentru toți românii care ajută refugiații ucraineni: „Vă sunt recunoscător”

GALERIE FOTO (2) Klaus Iohannis, mesaj pentru toți românii care ajută refugiații ucraineni

Klaus Iohannis, mesaj pentru toți românii care ajută refugiații ucraineni. După invazia Rusiei în Ucraina, mii de cetățeni ucraineni au fugit din calea bombardamentelor. În ultimele trei zile, în România au intrat peste 19.000 de ucraineni. Românii s-au mobilizat și le acordă ajutorul tuturor ucrainenilor care intră la noi în țară. Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj de mulțumire acestora.

Klaus Iohannis, mesaj pentru toți românii care ajută refugiații ucraineni: „Vă sunt recunoscător”

Românii au dat dovadă de solidaritate în cazul războiului ce are loc în Ucraina. Invazia Rusiei în Ucraina, i-a determinat pe cetățenii ucraineni să-și părăsească casele și să fugă din calea bombardamentelor. În ultimele trei zile, au intrat în România peste 19.000 de refugiați ucraineni. Klaus Iohannis a postat un mesaj pe contul său de Facebook, mulțumindu-le tuturor românilor care au ajutat ucrainenii. De asemenea, președintele României a anunțat că țara noastră a trimis în Ucraina o nouă tranșă de ajutoare.

„Alături de partenerii și aliații săi, România continuă să sprijine Ucraina în efortul său de a respinge invazia Federației Ruse! Țara noastră va trimite o nouă tranșă de ajutoare către Ucraina: muniție, combustibil, căști, echipament militar, alimente și medicamente.
Este impresionantă mobilizarea exemplară a românilor și implicarea voluntarilor pentru a-i ajuta pe cei care sunt nevoiți să caute refugiu din zonele de război. Le sunt recunoscător și le mulțumesc tuturor! Solidaritate deplină cu Ucraina și cu poporul ucrainean! #StandWithUkraine”, a fost mesajul lui Klaus Iohannis.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: