Redactia.ro
Home » Homepage » Klaus Iohannis, primit de regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham

Klaus Iohannis, primit de regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis va călători în Regatul Unit, marţi, unde va fi primit de Regina Marii Britanii, în cadrul recepţiei oferite de suverană în onoarea şefilor de stat şi de guvern participanţi la Reuniunea NATO.

Conform unui comunicat emis de Administraţia Prezidenţială, Klaus Iohannis va participa marţi, începând cu ora 20, la „recepția oferită de către Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a în onoarea șefilor de stat și de guvern participanți la Reuniunea NATO”. Recepţia va avea loc la Palatul Buckingham.

O oră şi jumătate mai târziu, preşedintele va participa la o recepţie informală oferită de prim-ministrul Regatului, Boris Johnson.

Șeful statului va participa la Reuniunea NATO

Pe 4 decembrie va avea loc Reuniunea NATO la The Grove, Watford.

„Reuniunea de la Londra va fi ocazia pentru şefii de stat şi de guvern din ţările aliate să abordeze provocările actuale şi viitoare în materie de securitate şi să vegheze ca NATO să continue să se adapteze pentru a putea asigura securitatea populaţiei sale de aproape un miliard de persoane”, a anunţat secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, potrivit Agerpres.

Gazdă a summitului pentru aniversarea a 70 de ani ai Alianţei, Marea Britanie, unde s-a aflat primul cartier general al NATO, urmează să părăsească UE şi să redevină o ţară terţă pentru partenerii săi.

„Brexitul va schimba relaţia Marii Britanii cu Uniunea Europeană, dar nu şi cu NATO”, susţinea Jens Stoltenberg.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: