Redactia.ro
Home » Știri » Kobe Bryant a murit. Cine sunt cele nouă persoane care au murit în elicopter

Kobe Bryant a murit. Cine sunt cele nouă persoane care au murit în elicopter

GALERIE FOTO (7) Kobe Bryant a murit. Cine sunt cele șapte persoane care au murit în elicopter

Kobe Bryant a murit. Cine sunt cele nouă persoane care au murit în eclicopter. Nouă persoane au decedat în accidentul de elicopter în care a murit baschetbalistul Kobe Bryant. Printre victime se află și fiica jucătorului, Gianna Bryant în vârstă de 13 ani.

Kobe Bryant a murit. Cine sunt cele nouă persoane care au murit în elicopter

Potrvit CNN, grupul zbura duminică spre Thousoand Oaks,California, pentru un joc de baschet, unde fiica lui Kobe, Gigi trebuia să joace și Bryant era așteptat să antreneze. Din nefericire, elicopterul s-a prăbușit în Calabasas, la aproximativ 50 d ekilometri nord-vest de centrul orașului LA.

Deși autoritățile nu au fost publice numele persoanele decedate, familiile victimelor au confirmat decesul rudelor.

John Altobelli, antrenorul de baseball de la Orange Coast College, soția sa, Keri si fiica sa, Alyssa, au murit în urma prăbușirii elicopterului. Vestea cumplită a fost confirmată de fratele lui Altobelli, Tony.

Antrenorul asistent Ron La Ruffa, a declarat că Gigi și Alyssa erau colege de echipă la Academia Mamba. Soții Altobelli mai aveau doi copii, un băiat și o fată.

Nouă persoane au murit în tragicul eveniment

Christina Mauser, antrenor asistent la o echipă de baschet de la o școală privată a murit, în accidentul aviatic. De asemenea, soțul ei a postat pe Facebook vestea tristă. „Copiii mei sunt devastați. Ne-am pierdut frumoasa soție și mamă în accidentul de elicopter”.

În tragicul accident și-au pierdut viața Sarah Cheste și fiica ei, Payton, dar și pilotul Ara Zobayan.

Kobe Bryant în vârstă de 41 de ani, și fiica sa Gianna Brayton au murit duminică în accidentul de elicopter. Kobe era căsătorit cu Vanessa, cu care are împreună patru fetițe, Natalia, Gianna, Bianka și Capri.

Kobe Bryant s-a născut pe 23 august 1978, acesta jucând 20 de ani la cel mai înașt nivel pentru Los Angeles Lakers în NBA, echipa de la care s-a retras în aprilie 2016. Dublu campion cu naționala Statelor Unire, Bryant a fost desemnat MVP al NBA în 2008. De asemenea, fostul baschetbalist a câștigat cinci titluri în NBA cu Lakers. De menționat faptul că niciun alt jucător din istoria NBA n-a petrecut 20 de sezoane în culorile aceleași echipe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: