Redactia.ro
Home » Monden » Kristen Stewart se căsătorește! Actrița a fost cerută în căsătorie de iubita sa

Kristen Stewart se căsătorește! Actrița a fost cerută în căsătorie de iubita sa

GALERIE FOTO (2) Kristen Stewart se căsătorește! Actrița a fost cerută în căsătorie de iubita sa

Kristen Stewart se căsătorește! Actrița a fost cerută în căsătorie de către iubita ei și a acceptat imediat. 

Kristen Stewart se căsătorește! Actrița a fost cerută în căsătorie de iubita sa

Kristen Stewart este pregătită să se îmbrace în rochie albă de mireasă. Actritț cunoscută pentru rolul jucat în filmele Twilight a fost invitată în emisiunea ”The Howard Stern Show” și a spus că a fost cerută în căsătorie de catre iubita sa, Dylan Meyer.

”Ne căsătorim. Cu siguranță vom face pasul acesta! Am vrut să fiu cerută în căsătorie și cred că i-am arătat de nenumărate ori ce îmi doresc, iar ea s-a descurcat de minune. Momentul a fost foarte drăgut, i-a ieșit totul foarte bine. Da, ne căsătorim… urmează să se întâmple”, a spus Kristen prezentatoarei emisiunii.

Pentru că sunt două femei într-o relație, Kristen a ținut să precizeze că nu știa cine trebuie să facă propunerea, ea sau iubita sa. ”Nu am fost foarte specifică. Nu cred că știam cine trebuie să facă acest pas. Cu două fete, nu știi niciodată cine ar trebui să pună întrebarea. Dar ea a îndrăznit, a făcut pasul cel mare și m-a cerut în căsătorie. A fost atât de draguță”, a continuat Kristen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dylan Meyer (@spillzdylz)

Kristen Stewart și iubita sa s-au cunoscut pe platourile de filmare

Kristen Stewart are 31 de ani. Actrița a fost văzută pentru prima dată în compania scenaristei Dylan Meyer în august 2019, când au fost fotografiate sărutându-se în New York. Cele două s-au întâlnit pentru prima data pe un platou de filmare în urmă cu șapte ani.

La început au ținut relația secretă, însă după ceva timp Stewart a început să vorbească despre cât de îndrăgostită este. În noiembrie, 2019, aceasta spunea într-o altă emisiune că abia așteaptă să își ceară iubita în căsătorie.

Kristen Stewart se căsătorește! Actrița a fost cerută în căsătorie de iubita sa

Kristen Stewart joacă rolul Prințesei Diana în Spencer, un film despre care criticii spun că este unul dintre cele mai bune filme ale anului 2021.

”Căsătoria Prințesei Diana și a Prințului Charles se răcise de mult timp. Deși zvonurile despre infidelități și un divorț abunda, pacea este la ordinea zilei pentru festivitatile de Crăciun de la Queen’s Sandringham Estate. Exista mâncare și băutură, împușcături și vânătoare. Diana știe jocul foarte bine, l-a jucat de multe ori. Însă anul acesta lucrurile vor fi complet diferite. SPENCER este o imagine a ceea ce s-ar fi putut întâmpla în acele câteva zile fatidice”,  este descrierea care însoțește trailerul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: