Redactia.ro
Home » Monden » Senzațional! 8 vedete care au purtat aceeași ținută. Diferențele sunt uimitoare FOTO

Senzațional! 8 vedete care au purtat aceeași ținută. Diferențele sunt uimitoare FOTO

GALERIE FOTO (5) 8 vedete care au purtat aceeași ținută

8 vedete care au purtat aceeasi ținută. Deși sunt vedete internaționale, cunoscute de întreaga lume, au existat momente surprinzătoare în care diferite celebrități au îmbrăcat aceeași ținută. Cu toate astea, fiecare dintre ele au stiluri diferite, iar aparițiile lor au rămas întipărite în istoria modei.

8 vedete care au purtat aceeași ținută. Diferențele sunt uimitoare FOTO

8 vedete care au purtat aceeași ținută. Celebritățile sunt un exemplu puternic pentru majoritatea femeilor din întreaga lume. Schimbările vestimentare ale acestora influențează alegerile doamnelor și domnișoarelor. Fără doar și poate, când o femeie se pregătește să participe la un eveniment important, acesta își dorește să atragă atenția prin frumusețea fizică, dar mai ales prin vestimentație. În cazul vedetelor, acestea își aleg ținute impecabile și surprinzătoare, dar și unice. Ei bine, au existat situații în care numeroase celebrități au îmbrăcat aceeași piesă vestimentară în cadrul unui eveniment. Acest lucru poate fi destul de penibil pentru persoanele aflate în cauză. Mai jos vă prezentăm câteva situații asemănătoare.

Kat Von D și Kristen Stewart

La ediția cu numărul 55 a Premiilor Grammy, maestra în artă a tatuajelor, Kat Von D a purtat o rochie mulată cu mâneci lungi și imprimeu rosu și negru. Pentru a arăta impecabil, a completat ținuta cu o pereche de sandale roșii cu platformă. Această ținută a lui Kat i-a surprins pe cei din jurul ei, având în vedere că este diferit spre deosebire de stilul său zilnic.

Ei bine, nu a fost prima dată când acea rochie a apărut pe covorul roșu. Frumoasa actriță Kristen Stewart a optat pentru același model în luna mai a anului 2012, la o ședință foto pentru filmul”Snow White and the Huntsman”. Diferența a făcut că vedeta a combinat rochia cu o pereche de pantofi negri, cu toc și a accesorizat-o cu o curea neagră.

Kate si Kristen au purtat aceeasi tinuta

Jennifer Lopez și Devon Windsor

Jennifer Lopez și modelul Devon Windsor au fost în centrul atenției, după ce au ales să poarte amândouă aceeași rochie. Jennifer a fost prima care a îmbrăcat o rochie neagră extrem de decoltată la Billboard Latin Music Awards în 2017, accesorizând-o cu o pereche de pantofi stiletto negri. Rochia i-a pus în evidență formele apetisante.

Devon Windsor a purtat aceeași rochie în același an, la Victoria’s Secret Fashion Show, ea având un look elegant, accesorizând ținuta cu o pereche de tocuri negre.

Jennifer Lopez si Devon Windsor au purtat aceeasi rochie

Taraji P. Henson și Myley Cyrus

Actrița Taraji P. Henson, în vârstă de 44 de ani a surprins când a pășit pe covorul roșu îmbrăcat într-o rochie decupată. Vedeta și-a făcut apariția la Billboard Music Awards 2015 purtând o ținută semnată de Alexandre Vauthier. Cu toate astea, rochia avea să mai apară pe covorul roșu.

Miley Cyrus și-a făcut și ea apariția la premiile Grammy 2015 îmbrăcată în aceeași rochie. Ce-i drept, artista și-a lăsat mai la vedere toate formele apetisante. Astfel, vedeta a fost uimitoare în această ținută!

Taraji P. Henson și Myley Cyrus aceeasi rochie, aparitii diferite

Shakira și Pink

Un moment amuzant a fost acela în care Shakira și Pink s-au întâlnit la VMA-uri purtând aceeași rochie din piele. Pentru a face această situație haioasă, cele două au început să rădă una de cealaltă și au pozat împreună în cadrul spectacolului. Din fericire, Pink s-a schimbat mai târziu pentru momentul artistic pe scenă. Foarte amuzant!

Shakira și Pink, imbracate in aceeasi tinuta
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: