Redactia.ro
Home » Monden » La 22 de ani, un accident grav a adus-o în scaunul cu rotile. Anamaria German are o poveste incredibilă

La 22 de ani, un accident grav a adus-o în scaunul cu rotile. Anamaria German are o poveste incredibilă

GALERIE FOTO (2) anamaria german

Avea toată viața înainte și cariera ei părea să fie una promițătoare, însă un accident cumplit i-a schimbat complet traseul. Anamaria German a luat totul de la zero după ce a ajuns în scaun cu rotile.

Anamaria German a ajuns în scaun cu rotile

Anamaria German a fost victima unui accident cumplit atunci când avea 22 de ani. De la acel moment tragic au trecut 9 ani, însă Andreea nu-și pierde credința și speranța. A suferit nenumărate intervenții chirurgicale, iar acum nu se poate deplasa decât cu ajutorul unui scaun cu rotile. Nu poate simți nimic de la gât în jos. Nu mulți ar găsi puterea să meargă înainte cu optimism, însă Andreea oferă tuturor o lecție de viață.

anamaria german
Anamaria German a ajuns în scaun cu rotile la 22 de ani

„Despre accidentul din seara respectivă, îmi amintesc mai bine decât șoferul. Veneam de la eveniment, stăteam în partea din spate. El a pierdut controlul mașinii pe carosabilul ud, pentru că plouase toată noaptea. Ne-am izbit de trei ori, ultima oară, de fapt, am rămas într-un stâlp”, a povestit Andreea, în platoul unei emisiuni TV.

Deși nu mai poate urca pe scenă pentru a concerta, Andreea nu s-a lăsat descurajată și a găsit noi modalități de a câștiga bani și petrece timpul liber. Și-a deschis propria afacere în mediul online, unde promovează și comercializează diferite produse pe bază de lavandă. Muzica continuă să ocupe un loc important, așadar atunci când are ocazia compune poezii și cântece.

Anamaria nu și-a pierdut credința

Anamaria este recunoscătoare familiei, care i-a fost alături în toată această vreme și a sprijinit-o atunci când simțea că rămâne fără speranță. Artista este căsătorită, iar soțul ei este șofer de taxi.

Solista are încredere în ceea ce îi rezervă viitorul și citește în permanență informații despre cei care se află în situații similare. Anamaria aste credincioasă și consideră că Dumnezeu îi aude rugăciunile și îi va da puterea necesară ca să treacă și peste acest obstacol.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: