Redactia.ro
Home » Știri » La ce afecţiuni medicale sunt predispuse zodiile. Cei mai bolnăvicioşi nativi

La ce afecţiuni medicale sunt predispuse zodiile. Cei mai bolnăvicioşi nativi

La ce afecţiuni medicale sunt predispuse zodiile. Cei mai bolnăvicioşi nativi

Iată la ce afecţiuni medicale sunt predispuse zodiile și care sunt cei mai bolnăvicioşi nativi. La ce trebuie să fiți atenți cu toții.

La ce afecţiuni medicale sunt predispuse zodiile. Cei mai bolnăvicioşi nativi

Se spune că oamenii pot fi predispuşi spre anumite afecţiuni medicale, în funcţie de momentul în care s-au născut, prin urmare, și în funcție de zodie. Iată despre ce este vorba.

Gemeni

Zodia Gemeni guvernează membrele superioare, toracele, coloana vertebrală şi partea sistemului nervos care le însoţeşte. Nativii au o constituţie mai fragilă şi obosesc repede. Printre afecţiunile la care sunt predispuși se numară tuberculoza, bolile oculare şi pulmonare sau tulburările hepatice. Gemenii suferă adesea de stări de anxietate, tendinţe de surmenaj, răniri frecvente ale mâinilor şi ale umerilor, precum şi afecţiuni cronice sau acute ale plămânilor, a relatat medicaltv.info.

Rac

Racul este predispus la boli de stomac, la reumatisme, deformaţii artritice ale membrelor, la constipaţie şi la o proastă circulaţie a sângelui. Totodată, acești nativ trec de la o stare nervoasă la alta destul de repede. Cu un temperament limfatico-sangvinic, Scorpionul guvernează organele genitale, colonul, rectul şi anusul. Este foarte probabil ca reprezentanţii acestei zodii să sufere de hemoroizi, hepatită sau de afecţiuni ale organelor sexuale interne şi externe.

Scorpion

Scorpionul guvernează organele genitale, colonul, rectul şi anusul. Este foarte probabil ca nativii să sufere de hemoroizi, hepatită sau de afecţiuni ale organelor sexuale interne şi externe. Iată afecțiunile de care suferă, prin urmare: suferinţe ale aparatului genital şi diferite afecţiuni digestive. Ce îi îmbolnăveşte: lipsa provocărilor, certurile, o despărţire sau dacă rămân fără job, potrivit sursei menționate mai sus.

Vărsător

Influenţa astrelor asupra Vărsătorului se reflectă în circulaţia sângelui şi în sistemul nervos. Nativii trec de obicei prin stări de nervozitate, tulburări de somn, atacuri de panică, deprimăr. Există riscul să facă boli precum tahicardie, varice, hemoroizi sau să se trezească cu vreo afecţiune gastrică. Boli: afecţiuni cardiace, ale sistemului nervos, ale încheieturilor sau probleme cu circulaţia sangvină, potrivit medicaltv.info.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: