Redactia.ro
Home » Știri » La ce boli ești predispus în funcție de zodia ta! Ei sunt cei mai sensibili nativi din zodiac

La ce boli ești predispus în funcție de zodia ta! Ei sunt cei mai sensibili nativi din zodiac

Zodia care înșeală de mână cu tine. Ea își ascunde cel mai bine urmele

Astrologia medicală, numită iatromatematică, arată care sunt predispozițiile personale în privința sănătății în funcție de semnul zodiacal al fiecăruia dintre noi.

La ce boli ești predispus în funcție de zodie

Berbecii sunt predispuși durerilor de cap, migrenelor și accidentelor vasculare cerebrale din cauza faptului că nu-și alocă niciodată timp suficient pentru a se odihni. Din cauza stresului exagerat pe care tind să-l acumuleze, Berbecilor le poate cădea părul.

Taurii pot fi predispuși durerilor de gât și de urechi. Mai mult decât atât, spre vârsta maturității, mulți dintre reprezentanții zodiei pot acumula kilograme în plus pentru că sunt destul de sedentari.

Gemenii sunt în general persoane foare joviale și vorbărețe, însă nu știu cum să gestioneze stările negative. Nu este un lucru rar întâlnit ca acești nativi zodiacali să sufere de anxietate sau diferite tulburări nervoase.

Depresia este un diagnostic des întâlnit în rândul Racilor care sunt renumiți pentru emotivitatea și sensibilitatea de care dau dovadă. Din păcate, Racii sunt, de asemenea, predispuși la probleme digestive, care sunt și mai mult exacerbate de supraalimentare.

Hipertensiunea arterială, arterele blocate și bătăile neregulate ale inimii (sritmii) sunt riscuri cu care se confruntă cei mai mulți dintre Lei. Le este recomandat să își găsească și timp pentru relaxare și să nu mai privească totul ca pe o competiție din care trebuie să iasă câștigători.

Tulburările de alimentație sunt frecvente în rândul Fecioarelor, la fel și afecțiunile stomacale, cum ar fi ulcerul și sindromul colonului iritabil.

Săgetătorii sunt neatinți și se pot accidenta în casă

Balanțele sunt afectatate de problemele digestive și trebuie să acorde un plus de atenție alimentației. În plus, ele pot avea și probleme cu pielea și sunt predispuși dermatitelor.

Scorpionii sunt recunoscuți pentru energia sexuală debordantă pe care o au, iar mulți dintre ei se pot aventura în relații pasagere, fără a lua măsurile de protecție necesare. Scorpionii trebuie să fie mai precauți pentru a nu se alege cu o boală care fi transmisă pe cale sexuală.

Săgetătorii sunt neliniștiți și plini de energie. Neatenți din fire, ei sunt predispuși accidentelor casnice, banale. Capricornii pot avea probleme care țin de oase, iar femeile Capricorn pot fi diagnosticate cu osteoporoză odată ce au trecut de prima tinerețe.

Cei născuți sub semnul Vărsătorului pot avea glezne fragile și vene la fel de sensibile. Odată cu trecerea timpului, mulți dintre ei pot dezvolta vene varicoase. Nu în ultimul rând, Peștii au un sistem imunitar slab și se pot îmbolnăvi cu ușurință.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: