Redactia.ro
Home » Știri » La ce echipă mare de fotbal și-ar dori Hagi să joace fiul său? Este marele lui vis să-l vadă pe Ianis purtând tricoul lor

La ce echipă mare de fotbal și-ar dori Hagi să joace fiul său? Este marele lui vis să-l vadă pe Ianis purtând tricoul lor

La ce echipă mare de fotbal și-ar dori Hagi să joace fiul său? Este marele lui vis să-l vadă pe Ianis purtând tricoul lor

Iată la ce echipă mare de fotbal și-ar dori Hagi să joace fiul său! Este marele lui vis să-l vadă pe Ianis purtând tricoul lor!

La ce echipă mare de fotbal și-ar dori Hagi să joace fiul său

Ianis Hagi, fiul celebrului fotbalist român Gică Hagi, a avut o carieră impresionantă în fotbalul internațional, trecând pe la cluburi de prestigiu din Europa. Cu toate acestea, visul lui Gică Hagi pentru fiul său este să îmbrace tricoul unei echipe de fotbal la care el însuși a evoluat cu succes în trecut. Echipa respectivă este Galatasaray, una dintre cele mai mari și mai iubite echipe de fotbal din Turcia.

La vârsta de 25 de ani, Ianis Hagi a ajuns la clubul Deportivo Alaves din Spania, marcând astfel o nouă etapă în cariera sa. Înainte de această mutare, Ianis a avut o serie de experiențe internaționale, jucând pentru echipe precum Fiorentina, Genk și Rangers. Cu toate acestea, Gică Hagi, tatăl său, și-a dezvăluit recent dorința de a-l vedea pe Ianis îmbrăcând tricoul celor de la Galatasaray, club la care el însuși a avut o carieră de succes.

Este marele lui vis să-l vadă pe Ianis purtând tricoul lor

Într-un interviu acordat presei din Turcia, Gică Hagi a mărturisit că își dorește ca fiul său să devină parte a echipei Galatasaray, iar acest vis rămâne puternic în inima sa.

„Mi-e foarte dor de Galatasaray. Am mult de lucru la Constanța, dar sper să vin cât mai curând la Istanbul pentru un meci de Liga Campionilor. Sunt mândru că am jucat pentru Galatasaray.

 Sper ca și fiul meu să îmbrace tricoul lui Galatasaray într-o zi”, a spus Gică Hagi, pentru gtz.com.

Este important de menționat că Gheorghe Hagi a avut o carieră impresionantă la Galatasaray între anii 1996-2001, perioadă în care a strălucit pe teren, adunând 192 de meciuri, 71 de goluri și 64 de assist-uri. „Regele” a contribuit semnificativ la câștigarea a patru titluri de campion, o Cupă, două Supercupe și chiar Cupa UEFA în anul 2000, conform digisport.ro.

Dorința lui Gică Hagi de a vedea pe Ianis în tricoul Galatasaray este una profundă și personală, reflectând legătura sa specială cu clubul turc. În acest sens, fanii și iubitorii fotbalului din întreaga lume așteaptă cu interes și entuziasm dezvoltarea carierei lui Ianis Hagi și posibilitatea ca acesta să îndeplinească visul tatălui său de a evolua la Galatasaray. Cu ambiția și talentul său, Ianis are toate șansele să continue să strălucească pe teren și să urmeze în pașii de glorie ai tatălui său, Gică Hagi.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: