Redactia.ro
Home » Home » Ianis Hagi se căsătorește. Fiul lui Gică Hagi și-a cerut iubita de soție: „Au același nivel social, financiar, sunt amândoi machedoni”

Ianis Hagi se căsătorește. Fiul lui Gică Hagi și-a cerut iubita de soție: „Au același nivel social, financiar, sunt amândoi machedoni”

Ianis Hagi se căsătorește. Fiul lui Gică Hagi și-a cerut iubita de soție: „Vrea să se însoare, nu să umble brambura. Așa a văzut la el în casă”

Ianis Hagi se căsătorește. Fiul lui Gică Hagi și-a cerut iubita de soție. Iată ce declarații a făcut unul dintre apropiații familiei Hagi pe această temă.

Ianis Hagi se căsătorește. Fiul lui Gică Hagi și-a cerut iubita de soție: „Au același nivel social, financiar, sunt amândoi machedoni”

Ianis Hagi și iubita lui, Elena Tănase, ar urma să se căsătorească. Tânăra a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, iar tatăl ei este un om de afaceri din Constanța. Părinții cuplului se cunosc de ceva timp, iar toți se înțeleg foarte bine.

La doar 24 de ani, fiul lui Gică Hagi pare să știe ce vrea și pe cine vrea lângă el toată viața. Unul dintre apropiații familiei Hagi a mărturisit că așa este tradiția la machedoni, într-un interviu exclusiv pentru playsport.ro.

„Așa este la machedoni, te însori de tănăr. Elena deja stă majoritatea timpului la el în Scoția, familiile se cunosc de atâția ani și se înțeleg bine. De ce să nu facă pasul de acum? Așa-i tradiția la noi, de ce să stea în concubinaj până la 30 de ani? Ei sunt suflete pereche, se vede cu ochiul liber.

Ianis nu este genul de băiat care să umble din floare în floare, cum sunt tinerii fotbaliști din generația asta ciudată. Lui îi place liniștea, stabilitatea, să se simtă iubit. El vrea să se însoare, nu să umble brambura. Așa a văzut la el în casă, părinții lui sunt foarte uniți și se respectă mult. În plus, Gică (n.r: Hagi) i-a spus lui fi-su de când era mic că nimic nu omoară mai tare talentul decât viața extrasportivă.

Băiatul ăsta nu umblă prin cluburi, nu îi place. El preferă să călătorească, să cunoască alte locuri și culturi. Îi place să mânânce la restaurante bune, iar seara se uită la un film, la un documentar, și se culcă devreme. E total atipic pentru tineretul zilelor noastre. Ianis și Elena au același nivel social, financiar, sunt amândoi machedoni și se respectă tradiția. Toată lumea e încântată”.

Ianis Hagi se căsătorește. Fiul lui Gică Hagi și-a cerut iubita de soție: „Vrea să se însoare, nu să umble brambura. Așa a văzut la el în casă”
Foto: Instagram
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: