Redactia.ro
Home » Știri » La ce oră începe Black Friday pe eMag, cel.ro sau Altex. Orarul fiecărui magazin online

La ce oră începe Black Friday pe eMag, cel.ro sau Altex. Orarul fiecărui magazin online

„Minutul de aur" de Black Friday 2023: Românii au cheltuit 9 milioane de lei pe produse surprinzătoare

C mai așteptat eveniment al cumpărăturilor de peste an este la doar un pas distanță. Black Friday 2021 bate la ușă cu nenumărate oferte, reduceri și promoții.

La ce oră începe Black Friday pe eMag, cel.ro sau Altex. Orarul fiecărui magazin online

Sute de magazine au intrat în jocul ofertelor pentru cea mai așteptată zi din an, când vine vorba despre cumpărături. Iată care este orarul pe eMag, cel.ro sau Altex.

Black Friday din 2021 vine cu reduceri substanțiale la o gamă largă de produse, din toate categoriile. În ultimii ani, numărul magazinelor care participă la marele eveniment a tot crescut. Mai mult decât atât, sunt multe magazine care au mărit perioada de reduceri, cu scopul de a le oferi clienților posibilitatea de a-și achiziționa produsele din lista de dorințe, la prețuri foarte bune.

eMAG pregătește o ofertă variată de produse pentru Black Friday 2021. Anul acesta reducerile încep pe 12 noiembrie, dar ora este secretă pentru a nu suprasolicita site-ul magazinului când se va da drumul reducerilor. Totuși, dacă este să luăm în considerare ultimii ani de Black Friday la eMAG, sunt șanse mari ca startul reducerilor să se facă în cursul dimineții.

De Black Friday, Altex vine în întâmpinarea clienților cu cele mai râvnite produse ale anului la reduceri imbatabile. Este momentul pentru super shopping, așa cum spune și naming-ul campaniei de Black Friday la Altex, iar catalogul a fost făcut public chiar cu câteva zile înainte de data oficială.

Altex îți oferă o gamă diversificata de produse electronice și electrocasnice, IT&C și multimedia cum ar fi: tv led, audio, auto, foto, video, laptop-uri, accesorii, desktop, monitoare, imprimante, GPS, telefonie mobila, aparate frigorifice, incorporabile, jocuri, IT. Comandă online și beneficiază de soluții optime de finanțare, adaptate nevoilor tale! Dacă găsești în altă parte mai ieftin, primești 2X diferența.

Pe Cel.ro deja a apărut o serie de reduceri la telefoane mobile, căști și alte accesorii. Bum-ul cel mare va fi în data de 12 noiembrie, probabil tot de la primele ore ale dimineții. Oficialii magazinului nu au comunicat încă ora, din același considerent ca și în cazul eMAG.

Când începe Black Friday și cât durează

Black Friday este un eveniment așteptat de toți românii, pentru că atunci au loc cele mai mari reduceri din an, iar toți cei care au pus ochii pe un produs abia așteaptă să îl cumpere acum, când va avea cel mai mic preț. Black Friday 2021 la eMAG va începe vineri, 12 noiembrie. Reprezentanții gigantului nu anunță mai niciodată o oră exactă a începerii reducerilor, dar analizând anii trecuți, marile reduceri încep devreme dimineața, în jur de 6-7.

Compania estimează în acest an vânzări în valoare de aproximativ 615 milioane de lei. Proprietarii eMAG au investit 4,5 milioane de euro în tehnologie pentru a avea parte de o experiență de shpping ca la carte. Clienții pot beneficia de reduceri totale de 330 milioane de lei la peste 4,5 milioane de produse, oferite de eMAG și de sellerii din Marketplace.

„De Black Friday ai ocazia să faci economii la ceea ce îți trebuie sau pur și simplu la ceea ce îți place. Black Friday este cel mai bun moment pentru achiziții, am negociat și noi și sellerii din Marketplace cu mii de producători și am concentrat acest efort pentru o singură zi, ziua cu cele mai multe reduceri din an, 12 noiembrie. Am investit masiv într-un nou depozit, în tehnologie și în rețeaua easybox pentru a le da oamenilor ocazia să se bucure de o experiență bună în ecommerce.” a declarat Tudor Manea, CEO eMAG.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: