Redactia.ro
Home » Monden » La ce salarii ajung unii angajați ai brand-ului românesc de încălțăminte Musette. „Avem salarii de la 1.000 de euro, 700 de euro până la 10.000 de euro”, a spus Cristina Bâtlan

La ce salarii ajung unii angajați ai brand-ului românesc de încălțăminte Musette. „Avem salarii de la 1.000 de euro, 700 de euro până la 10.000 de euro”, a spus Cristina Bâtlan

Cristina Bâtlan, de la „Imperiul Leilor”, destăinuiri despre divorț după 26 de ani de căsnicie

Cristina Bâtlan, proprietara celebrului brand românesc de pantofi Musette, și-a pus la vânzare pantofii cu care a fost la Imperiul Leilor, în magazinul său online. Fondatoarea Musette se mândrește cu o afacere de milioane de euro. Cu toate acestea, pentru pantofii pe care îi creează, cere doar câteva sute de lei.

În urmă cu puțin timp, jurata de la Imperiul Leilor a anunțat că urmează să vândă modelul de pantofi pe care l-a purtat la emisiunea de la ProTV. Această pereche de pantofi este disponibilă în ediție limitată, iar prețul lor este de 699 de lei. Multe dintre clientele care au ajuns deja în posesia pantofilor spun că sunt foarte mulțumite de ei.

„Cu pantofii potriviți cucerești lumea, spune zicala….Sunt bucuroasă să vă anunț că pantofii care mi-au purtat noroc la fiecare emisiune sunt acum disponibili în ediție limitată pe www.musette.ro, a spus Cristina Bâtlan pe profilul său de Instagram.

Cristina Bâtlan, fondatoarea unui brand de milioane de euro

Compania afaceristei Cristina Bâtlan, Musette, are o cifră de afaceri de peste 16 milioane de euro. Echipa sa de angajați este alcătuită din peste 500 de persoane. Aceștia lucrează pentru cele două fabrici și 28 de magazine, atât din țară, cât și din străinătate.

Nici salariile nu arată rău la Musette. Unii angajați primesc și câte 10.000 de euro pe lună. De asemenea, Cristina Bâtlan spune că nu este de acord cu salariul minim pe economie, mai ales în afacerea sa.

„La Musette, nu cred că avem salariul minim pe economie. Nici nu cred că există în companie. Ok, poate să fie un start, poți să începi la un minim pe economie, că nu te cunoaște nimeni, n-ai muncit niciodată, dar nu rămâi acolo. Avem salarii de la 1.000 de euro, 700 de euro până la 10.000 de euro”, a spus Cristina Bâtlan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: