Redactia.ro
Home » Horoscop » La ce vârstă vor să se căsătorească bărbații, în funcție de zodie

La ce vârstă vor să se căsătorească bărbații, în funcție de zodie

AstroRedacția Horoscop 20 iunie. Racii au nevoie de mai multă odihnă, Taurii se luptă cu viciile

Chiar dacă femeile sunt cele care de obicei planifică în cel mai mic detaliu ideea de nuntă, știind exact ce își doresc, nici bărbații nu trebuie subestimați. Și ei au câteva aspecte bine planificate, printre care și vârsta la care își doresc să se căsătorească. Astrologia poate oferi unele indicii despre preferințele lor în funcție de zodie.

Berbec

Nativii Berbec sunt cunoscuți pentru energia și spiritul lor aventuros. Aceștia tind să își dorească o viață intensă și plină de evenimente, iar căsătoria nu face excepție. Bărbații Berbec își doresc să se căsătorească la o vârstă medie, de tranziție, adică între 24 și 27 de ani. Aceasta este perioada în care consideră că și-au trăit suficient tinerețea, dar sunt încă suficient de tineri pentru a începe o nouă aventură alături de parteneră.

Taur

Nativii Taur prețuiesc stabilitatea și confortul mai mult decât orice. Tinerețea este o perioadă pe care o savurează din plin și nu se grăbesc să o schimbe. Ei gândesc că, oricum, căsătoria este un angajament pe viață, deci nu este nevoie să se grăbească. Astfel, bărbații Taur preferă să se căsătorească după vârsta de 30 de ani, când simt că sunt pregătiți să își asume acest angajament serios.

Gemeni

Bărbații Gemeni sunt cunoscuți pentru pragmatismul lor și pentru capacitatea de a planifica totul în detaliu. Viața lor este bine organizată și, în general, respectă un program strict. Din acest motiv, ei își doresc să se căsătorească la vârsta de 25 de ani, nici mai devreme, nici mai târziu. Consideră că aceasta este vârsta ideală pentru a echilibra tinerețea și responsabilitățile adulte.

Rac

Nativii Rac sunt persoane care iubesc distracția și aventurile. Nu sunt foarte grăbiți să se așeze la casa lor și preferă să amâne cât mai mult acest moment. Astfel, bărbații Rac tind să se căsătorească destul de târziu, chiar și după vârsta de 40 de ani. Pentru ei, este important să se bucure de viață înainte de a se angaja într-o relație pe termen lung.

Leu

Leii sunt cunoscuți pentru dorința lor de a fi mereu în centrul atenției și pentru ambiția lor. Spre deosebire de alții, nativii Leu își doresc să se căsătorească cât mai devreme posibil. Nu au un interval de vârstă fix, dar tind să facă acest pas în jurul vârstei de 23 de ani. Consideră că astfel pot avea mai mult timp pentru a construi o viață de familie reușită și pentru a se bucura de beneficiile acesteia.

Fecioară

Bărbații Fecioară sunt persoane foarte cerebrale și organizate. Ei își doresc să își construiască mai întâi o situație materială solidă înainte de a se angaja într-o căsătorie. Astfel, preferă să aștepte până după vârsta de 30 de ani pentru a face acest pas. Pentru ei, stabilitatea financiară și profesională este esențială pentru o viață de familie reușită.

Balanță

Nativii Balanță sunt cunoscuți pentru spiritul lor familial și pentru dorința de a trăi în armonie. Nu și-au planificat o vârstă anume pentru căsătorie, ci așteaptă să găsească persoana potrivită. Sunt dispuși să facă pasul cel mare la orice vârstă, în funcție de circumstanțele vieții lor și de intensitatea sentimentelor pe care le au față de parteneră.

Scorpion

Pentru nativii Scorpion, cariera este pe primul loc. Sunt persoane foarte ambițioase și își doresc să exceleze în domeniul lor profesional înainte de a se gândi la căsătorie. Din acest motiv, tind să amâne acest pas până după vârsta de 40 de ani sau chiar să nu se căsătorească deloc, dacă consideră că acest lucru le-ar afecta progresul profesional.

Săgetător

Bărbații Săgetător sunt responsabili și doresc să aibă o minimă stabilitate financiară înainte de a se angaja în căsătorie. Deși sunt aventuroși și deschiși la noi experiențe, preferă să aibă un plan bine pus la punct. De aceea, ei tind să se căsătorească până la vârsta de 28 de ani, considerând că acesta este momentul ideal pentru a combina stabilitatea cu energia tinereții.

Capricorn

Nativii Capricorn iubesc copiii și sunt pregătiți de tineri să își întemeieze o familie. Pentru ei, vârsta nu este un impediment atunci când vine vorba de căsătorie. Sunt dispuși să dea tot ce pot la orice vârstă pentru a avea o viață de familie fericită. Astfel, Capricornii nu au o vârstă specifică la care își doresc să se căsătorească, fiind gata să facă acest pas oricând simt că este momentul potrivit.

Vărsător

Nativii Vărsător sunt cunoscuți pentru spiritul lor liber și dorința de independență. Deși sunt văzuți ca fiind libertini, aceștia își doresc totuși să se lege de jumătatea lor prin căsătorie. Totuși, preferă să facă acest pas după vârsta de 40 de ani, când consideră că și-au trăit din plin tinerețea și sunt pregătiți pentru stabilitate.

Pești

Pentru nativii Pești, cel mai important aspect al vieții lor este dezvoltarea personală și profesională. Aceștia consideră că trebuie să își încheie procesul de formare teoretică și să atingă un anumit nivel de realizare înainte de a se căsători. Astfel, preferă să facă acest pas după vârsta de 35 de ani, când simt că sunt suficient de maturi și pregătiți pentru a începe o viață de familie.

În concluzie, vârsta la care bărbații își doresc să se căsătorească poate varia semnificativ în funcție de zodie. Fiecare semn zodiacal are propriile sale particularități și priorități, care influențează decizia de a se angaja într-o relație pe termen lung. De la Berbecul aventuros care se căsătorește devreme, la Peștii care preferă să aștepte până la maturitatea deplină, fiecare zodie aduce o perspectivă unică asupra căsătoriei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini