Redactia.ro
Home » Știri » La cine locuiește copilul lui Cristian Cioacă și-al Elodiei Ghinescu. Ce nume poartă acum

La cine locuiește copilul lui Cristian Cioacă și-al Elodiei Ghinescu. Ce nume poartă acum

Cazul Cristian Cioacă și Elodia Ghinescu zdruncina România în urmă cu 13 ani când avocata dispăruse fără urmă. Autoritățile au fost neputincioase în fața acestui caz, iar fostul polițist își ispășește pedeapsa în închisoare, găsit vinovat de uciderea soției sale. Cel care are de suferit în acest moment este fiul celor doi, rămas aproape orfan.

Povestea dintre avocata Elodia Ghinescu și polițistul Cristian Cioacă este poate una dintre cele mai controversate din România. Cel din urmă a fost acuzat și încarcerat pentru că și-a ucis soția, mânat de gelozia. Victimă colaterală este chiar fiul celor doi, Patrick Cioacă. Tânărul în vârstă de 15 ani își continuă viață cum poate mai bine, ferit de ochii curioșilor. Acesta este membru al Federației Romane de Baschet și locuiește împreună cu sora lui Cioacă.

Patrick Cioacă și-a schimbat numele de familie

Rămas fără mamă și cu tatăl în închisoare, Patrick a simțit presiunea cazului care a scuturat din temelii autoritățile din România. Potrivit avocatei familiei Ghinescu, Crina Radu, adolescentul a înaintat autorităților o cerere de schimbare de nume, însă cu ajutorul surorii lui Cioacă, cea care în acte este tutorele minorului. Astfel că, potrivit avocatei, Patrick a preluat numele de familie al tutorelui, respectiv din Cioacă în Ene.

Elodia Ghinescu și Cioacă

Copilul poate pierde averea Elodiei

Tot Crina Radu avertizează că această mișcare nu este benefică pentru Patrick și asta din cauză că acesta nu se poate bucura de bunurile lăsate de mama sa Elodia. Însă, potrivitt informațiilor oferite de avocata, tânărul Patrick ar moșteni în jur de 150.000 de euro de la tatăl sau Cristian Cioaca, suma care a fost stabilită de instanțele judecătorești din Romania, la condamnarea lui Cioacă pentru uciderea Elodiei.

Patrick își vizitează regulat tatăl aflat în închisoare

Desi tatăl lui i-a ucis mama, chiar dacă nu a recunoscut acest lucru, Cioacă este vizitat în mod regulat de către fiul Patrick. Acesta este însoțit de sora lui cristian Cioaca, Ana Măria. Tot avocata este de părere că nu este în regulă să își viziteze tatăl, mai ales că acesta i-ar fi spus în urmă cu câțiva ani că mama sa ar fi plecat de acasă.