Redactia.ro
Home » Știri » Care a fost ultima conversație dintre Elodia și soțul său, Cristian Cioacă? Se împlinesc 13 ani de la dispariția avocatei

Care a fost ultima conversație dintre Elodia și soțul său, Cristian Cioacă? Se împlinesc 13 ani de la dispariția avocatei

Elodia Ghinescu și Cioacă

Cazul Elodiei Ghinescu a ținut prima pagină a ziarelor din țara noastră, iar acum, abia la 13 ani de la dispariția avocatei s-a aflat cum a decurs ultima ei conversație cu soțul ei, Cristian Cioacă. Chiar dacă trupul acesteia nu a fost găsit niciodată, soțul ei a fost închis pentru crimă.

Elodia Ghinescu a dispărut acum 13 ani

Ancheta a arătat că în noaptea de 29 spre 30 august, polițistul Cristian Cioacă și-a ucis soția, apoi i-a secționat trupul și l-a aruncat într-un loc care nu a fost identificat nici până în ziua aceasta, la 13 ani de la dispariție.

Chiar el a fost cel care a seseizat la Poliție dispariția soției sale, pentru ca apoi oamenii legii să descopere că, în fapt, el a fost cel care a comis crima, pe care a încercat apoi să o ascundă cu tot felul de șiretlicuri.

Pe opt octombrie, la câteva luni de la dispariția avocatei, oamenii legii au descoperit într-o zonă verde dintre Poiana Brașov și Râșnov, într-o râpă, o uniformă murdară de polițist, fotografii cu Elodia Ghinescu și fiul celor doi, Patrick, o sticluță de parfum, dar și o pereche de mănuși pline de sânge, ce s-a dovedit ulterior a fi al avocatei. Amprentele de pe toate aceste obiecte au arătat că cel care le-a manevrat a fost nimeni altul decât Cristian Cioacă.

Despre ce au vorbit Elodia Ghinescu și Cristian Cioacă înainte de moartea avocatei

Parte din investigație a fost și verificarea desfășurătorului de convorbiri telefonice pe care le-a avut Elodia Ghinescu înainte de dispariție. Astfel, s-a aflat cu cine a vorbit aceasta, dar și despre ce a discutat cu Cristian Cioacă înainte de a muri.

Astfel, avocata a fost sunată de cineva din Suedia, iar apoi l-a sunat pe soțul ei. Elodia a sunat-o pe sora lui Cristian Cioacă, Ana, cu care a discutat câteva minute, pentru ca apoi ea să fie sunată de un bărbat pe nume Florin Niamțu. Avocata a telefonat și în Afganistan.

În jurul orei 14:30, Elodia Ghinescu l-a sunat iar pe Cristian Cioacă, iar apoi a primit apelul unui coleg al soțului său.

Ultima discuție pe care a avut-o cu soțul ei a fost despre divorț, arată informațiile de la acea dată. Mai mult, după dispariția sa, Cristian Cioacă ar fi aflat că soția lui avea o aventură.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: