Redactia.ro
Home » Monden » Maria Ghiorghiu susţine că a aflat locul în care se află cadavrul Elodiei Ghinescu

Maria Ghiorghiu susţine că a aflat locul în care se află cadavrul Elodiei Ghinescu

Maria Ghiorghiu susţine că a aflat locul în care se află cadavrul Elodiei Ghinescu

Maria Ghiroghiu, femeia care susţine că a prevăzut incendiul din Colectiv, a publicat pe blogul personal o nouă postare legată de Elodia Ghinescu.

Avocata, a cărei dispariţie a provocat un imens eveniment mediatic, transformat în serial de defunctul OTV, ar fi fost ucisă de fostul soţ, Cristian Cioacă. Acesta a fost condamnat la 16 de ani şi opt luni de închisoare, însă decizia nu este definitivă.

Cioacă şi-a susţinut mereu nevinovăţia, bazându-şi supoziţia pe faptul că trupul Elodiei nu a fost găsit niciodată.

La aproximativ 12 ani de la dispariţia Elodiei Ghinescu, clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu susţine că a avut o viziune despre locul în care s-ar afla trupul cadavrul acesteia.

„În acest moment, chiar dacă eram cu ochii pe monitor, văd în spatele meu înspre Est, văd un Cer de ziua și un copac mai înalt și cu multe ramuri groase, cu o coroană frumoasă și înfrunzita.

Văd o siluetă care se chinuia că să agațe de ramurile copacului un sac de nailon de culoare neagră. Sacul era făcut că un balot, iar în sac părea a fi un cadavru. Lungimea sacului negru, dar și volumul lui, era de statura unui om. Sacul era legat bine cu sfoară groasă de cânepă”, a spus Maria Ghiorghiu.

Apoi, clarvăzătoarea a dezminţit şi făcut precizări. „Dezminţire! Rămăşiţele Elodiei Ghinescu sunt zidite în peretele unei case de la ţară!”, a susţinut Maria Ghiorghiu.

Cristian Cioacă, peste 16 ani de închisoare după ce ar fi ucis-o pe Elodia Ghinescu

În 2016, magistraţii de la Tribunalul Argeş au decis să-l condamne pe fostul poliţist Cristian Cioacă la 16 ani şi 8 luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu

Judecătorii au stabilit suma de 150.000 de euro ca despăgubire pentru mama Elodiei, Emilia Ghinescu, şi 100.000 de euro despăgubire pentru Robert Constantin Ghinescu, fratele avocatei dispărute. De asemenea, instanţa a stabilit daune morale în cuantum de 130.000 de euro pentru Patrick-Matei Cioacă, fiul poliţistului şi al avocatei.

Citeşte şi: Mirabela Dauer a rupt tăcerea şi a făcut declaraţii în premieră despre fiul ei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: