Redactia.ro
Home » Monden »  La Mulți Ani! Fiul lui Cătălin Moroșanu a împlinit 1 an: „Sper să fiu un tată bun pentru el. Mereu sunt pe drumuri”

 La Mulți Ani! Fiul lui Cătălin Moroșanu a împlinit 1 an: „Sper să fiu un tată bun pentru el. Mereu sunt pe drumuri”

 La Mulți Ani! Fiul lui Cătălin Moroșanu a împlinit 1 an: „ Sper să fiu un tată bun pentru el. Mereu sunt pe drumuri”

Cătălin Moroșanu este în extaz! Fiul său, Nicolas Patrick, a împlinit 1 anișor, iar aniversarea s-a ridicat la așteptările sportivului. Părinții au decis să păstreze la tăierea moțului, tradiția cu „tava destinului”. Iată ce a ales cel mic!

Ce a ales fiul lui Cătălin Moroșanu de pe „tava destinului”

Cătălin Moroșanu a povestit că a organizat o petrecere pentru tăierea moțului fiului său care a împlinit 1 anișor. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, de pe PRO TV, sportivul a povestit că cel mic a ales de pe tăviță un fluieraș, o pereche de mănuși de box și un stetoscop.

Cătălin Moroșanu: „Sper să fiu un tată bun”

Sportivul a mai dezvăluit că speră să fie un tată bun și să se ridice la așteptările fiului său, deoarece viața lui este foarte activă pe plan profesional și speră ca cel mic să nu-l judece pentru momentele de absență:

„Sper să fiu un tată bun pentru el. Mereu sunt pe drumuri, fac naveta Iași-București. A trecut un an, ai dat așa din degete și el a crescut. Vezi deodata cum aleargă. I-am lăsat un cadou în avans pentru ziua lui. Pe 8 decembrie am gală la Constanța și trebuie să mă ocup de organizare, de sportivi, de amenajarea spațiului, așa că nu voi fi cu el.”, a povestit Cătălin în emisiunea de la Pro TV.

Cătălin Moroșanu, despre relația cu soția

Sportivul a povestit că a cunoscut-o pe soția lui încă de când erau tineri și că uneori se gândește că dacă s-ar fi cunoscut mai târziu, nu ar fi format o familie atât de închegată. Acesta a mărturisit că nu crede că soția lui ar mai fi fost cu el dacă cunoștea mai mulți bărbați:

„Când am cunoscut-o pe soția mea, eram un copil prost, nu aveam eu prea multe în cap. Consider că am luat-o de tânără și nu a avut timp să mai cunoască alți bărbați, dacă cunoștea alți bărbați, nu știu dacă mai era cu mine”, declara în trecut Moroșanu, potrivit Libertatea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: