Redactia.ro
Home » Monden » La vârsta de 40 de ani, un bărbat a fost păgubit de cea de care era îndrăgostit. După ce i-a oferit totul, a aflat că era căsătorită

La vârsta de 40 de ani, un bărbat a fost păgubit de cea de care era îndrăgostit. După ce i-a oferit totul, a aflat că era căsătorită

La vârsta de 40 de ani a fost orbit de flacăra dragostei. Petru a crezut că a dat peste iubirea vieții lui și ar fi făcut totul pentru ea. Femeia i-a furat mințile și l-a făcut să îi dea bunurile lui, după care a dispărut fără urmă.

Acest lucru s-a și întâmplat. Petru i-a dăruit mașina lui, a făcut un credit pentru a achiziționa o casă și, mai mult decât atât, i-a oferit și o sumă foarte mare de bani.

În cele din urmă, Petru a aflat că femeia era căsătorită și avea și un copil.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani a trecut prin momente de neimaginat. Petru cunoscut-o pe Facebook pe cea despre care a crezut că este iubirea vieții lui.

Ținea foarte mult la ea și a crezut că vor avea un viitor împreună. Așadar, a decis să îi ofere tot ce avea ea nevoie.

Petru a făcut un credit de 50.000 de lei pentru care încă plătește

Bărbatul a făcut un credit de 50.000 de lei, credit pentru care el mai plătește și în ziua de azi rate la bancă. Banii au ajuns în mâinile femeii despre care el credea că este iubita lui.  Și pentru că gestul acesta nu a fost de ajuns, Petru i-a dat femeii si propria lui mașină.

Deși nu mai sunt împreună, femeia folosește și azi mașina.

După ce a obținut tot ce și-a dorit, femeia s-a făcut nevăzută. Petru a aflat că femeia în vârstă de 33 de ani era căsătorită și avea un copil.

Bărbatul spune că amenzile pe care le ia femeia vin tot pe adresa lui. Mașina este încă înmatriculată pe numele lui și cu toate acestea, femeia se plimbă cu mașina nestingherită.

În prezent, Petru și-a refăcut viața urmând ca în curând să devină tată.

Acum este fericit și si-a refăcut viața. Cu toate astea, atât Petru, cât și mama sa, încă mai speră să își poată recupera măcar o parte din prejudiciul imens.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: