Redactia.ro
Home » Știri » LACRIMI de durere în familia grecului care a murit la Pasajul Unirii: „Vreau să trimită psiholog pentru copii” (VIDEO)

LACRIMI de durere în familia grecului care a murit la Pasajul Unirii: „Vreau să trimită psiholog pentru copii” (VIDEO)

Accidentul foarte grav, de vineri, de la Pasajul Unirii, lasă urme adânci. Mai ales în familia grecului care a murit. Autocarul cu turiști greci a lovit limitatorul de la intrarea în pasaj, acest lucru cauzând decesul unui bărbat.

În urma anchetei, s-ar fi aflat că șoferul autocarului, înainte cu 200 de metri de a intra în Pasajul Unirii, schimbă banda. Inițial, se afla pe banda corectă, apoi a schimbat-o, ignorând presemnalizarea care anunță că vehiculele mai înainte de 3,5 metri au accesul interzis pe acea arteră. Și nici nu a frânat, când a văzut limitatorul. Decizia a condus spre moartea unui om.

Familia grecului decedat, distrusă

Sora bărbatului care a decedat în accidentul de la intrarea în Pasajul Unirii a declarat faptul că acesta se afla în vacanță, în România, alături de soția lui.

„Noi trăim o dramă. Vreau să trimită psiholog pentru copii, pentru mama noastră. Ce să fac cu mama? Este distrusă.

Ea şi-a trimis copilul în ţară în concediu, de Crăciun, împreună cu soţia lui. Şi vreau cât de repede să recuperăm trupul fratelui meu. Vreau să ajungă aici. Ce au făcut… Şoferi fără experienţă să pună?

Şi nu exista al doilea şofer pentru că a avut o intoxicaţie alimentară? Şi nu a fost înlocuit… De ce?”, a spus Vasso Chlopsiou, sora bărbatului mort în accident, conform observatornews.

Drulă acuză autorităţile că mint

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a acuzat, sâmbătă, autorităţi locale din Bucureşti că „au minţit” atunci când au spus că autocarul implicat în accidentul de la Pasajul Unirii, soldat cu 21 de răniţi şi un deces, a lovit lanţurile prelimitatorului de înălţime.

„A fost publicată o filmare în care se vede cum autocarul a trecut pe lângă presemnalizatorul cu lanţuri al Pasajului Unirii pe banda 2 (din 4) ulterior schimbând o bandă în stânga.

În acelaşi timp, într-o poză făcută astăzi se vede cum lanţurile de la presemnalizator sunt date peste cap pe lăţimea benzii 3. Se impun câteva concluzii: prefectul Greblă şi alte oficialităţi care au spus că au fost lovite lanţurile prelimitatorului au minţit, prelimitatorul este incorect amplasat.

Aşa cum spuneam în postarea anterioară, trebuie să nu poţi fizic să îl ocoleşti dacă intri în pasaj (soluţii se găsesc, de la amplasarea mai apropiată de pasaj, la delimitare fizică mai timpurie a sensurilor prin/pe deasupra pasajului)„, a scris Drulă, pe Facebook.

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a declarat, vineri, că a convocat experţii încă după primul accident produs în Pasajul Unirii, după ce acesta a fost deschis după reabilitare, iar concluzia a fost că înălţimea nu a fost modificată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: