Redactia.ro
Home » Știri » Ladies in black! Ce ținute au ales să poarte Kate, Meghan și Camilla la cortegiul funerar al Reginei Elisabeta FOTO

Ladies in black! Ce ținute au ales să poarte Kate, Meghan și Camilla la cortegiul funerar al Reginei Elisabeta FOTO

GALERIE FOTO (18)

Regina consoartă și Prințesa de Wales au pornit spre Westminister Hall înaintea lui Meghan Markle și Sophie Wessex, care au călătorit într-o mașină separată. Iată ce ținute poartă acestea în timp ce participau la cortegiul funerar al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Regina consoartă Camilla

Regina consoartă Camilla poartă o rochie neagră elegantă, accesorizată cu o pălărie cu o calotă înaltă, impresionantă și un șir de perle pentru această ocazie emoționantă. Regina consoartă a adăugat o pereche de cercei cu perle, ceea ce se crede că este un gest drăguț în cinstea regretatului monarh, care era cunoscut ca adorând să poarte perle. În picioare, regina consoartă poartă pantofi negrii cu toc pătrat. Totodată, aceasta a purtat o broșă care face parte din colecția proprie, afișându-se cu ea și înainte de căsătoria cu Charles. De-a lungul anilor, Camilla a purtat-o la mai multe îndatoriri regale.

Kate Middleton

Kate Middleton poartă un palton accesorizat, deasemenea cu perle, pălărie tip fascinator, cu voaletă. În picioare, Prințesa de Wales poartă o pereche de pantofi stiletto, negrii semnați de casa de modă Jimmy Choo.

Prințesa de Wales a purtat cu această ocazie o broșă în formă de frunză cu perle și diamante. În timp ce originea acestei bijuterii este necunoscută, se știe că piesa face parte din vistieria regală și că Regina Elisabeta a purtat-o ultima dată într-o vizită de stat în Coreea de Sud, în 1999. Anterior, Catherine a mai purtat-o de două ori, pentru a marca diverse evenimente sobre.

Meghan Markle

Meghan Markle a ales să poarte un palton negru, de lungime medie. Aceasta poartă perle la urechi și o  tocă pillbox din fetru negru cu fundă și voaletă. În picioare, ducesa de Sussex poartă același timp de pantofi precum Kate Middleton.

Meghan Markle a fost surprinsă în trecut, purtând aceeași ținută, la diverse evenimente.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: