Redactia.ro
Home » Sport » Ladislau Boloni, lăudat la o televiziune din Belgia!

Ladislau Boloni, lăudat la o televiziune din Belgia!

Ladislau Boloni, lăudat de televiziunea din Belgia!

Ladislau Boloni este foarte apreciat în Belgia. Jurnaliștii de la televiziunea națională au spus despre antrenorul român că este considerat artizanul ascensiunii lui Royal Antwerp.

În campionatul din Belgia, Royal Antwerp a avut un parcurs foarte bun în acest sezon și este considerată reveleția anului. A încheiat 2019 pe locul 2, la 8 puncte de liderul Club Brugge.

„Antwerp e o forță, va fi o candidată la titlu!”, au spus jurnaliștii belgieni.

În emisiunea La Tribune, Boloni a fost lăudat, după ce echipa antrenată de el a produs surpriza în campionat unde are 25 de victorii din 27 posibile.

„Ladislau Boloni face o treabă excelentă. Are un vestiar cu multe personalităţi, există mereu riscul unor scandaluri interne. Păcat de eliminarea din Europa League,” a declarat fostul internaţional Marc Degryse.

„Noua forţă din campionat este Antwerp. Nu vorbim prea mult despre ea, dar este o echipă cu un lot consistent. Este un club cu bani, cu un nou stadion, cu public, cred că poate deveni echipa care avea un cuvînt greu de spus în sezoanele viitoare,” a spus și ziaristul sportiv, Stephan Streker.

Secretul lui Ladislau Boloni

Antrenorul român a povestit cum a reușit să facă performanță și a vorbit și despre politica sa de transferuri.

„Nu am vorbit încă despre ce transferuri vom face în iarnă. În trei ani petrecuți aici, nu pot spune că Antwerp a făcut nebunii în perioadele de transferuri. Nici măcar o dată. Nu am aruncat niciodată banii pe fereastră. În trei sezoane la cel mai înalt nivel, clubul a cheltuit între zece şi 12 milioane de euro. Unele cluburi cheltuiesc aceste sume pe unul sau doi jucători, Antwerp nu face asta. Dacă ești un club belgian și vrei să aduci un jucător de top, trebuie să-l plăteşti în exces”, a explicat tehnicianul.

Ladislau Boloni o antrenează pe Royal din 2017. Sezonul trecut a fost pe locul 4 și echipa sa și-a asigurat prezenţa în Europa League.

Citește și: Marius Șumudică trece prin clipe grele! A mers direct la spital

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: