Redactia.ro
Home » Știri » Lady Gabriella de Windsor, verișoara Reginei Elisabeta a II-a, a leşinat la vederea sicriului, în Westminster Hall

Lady Gabriella de Windsor, verișoara Reginei Elisabeta a II-a, a leşinat la vederea sicriului, în Westminster Hall

Lady Gabriella de Windsor, verișoara Reginei Elisabeta a II-a, a leşinat la vederea sicriului, în Westminster Hall

Lady Gabriella de Windsor, verișoara Reginei Elisabeta a II-a, a leșinat la vederea sicriului, în Westminster Hall. Iată cum a fost surprinsă aceasta. Incidentul s-a produs la scurt timp după ce un soldat din Garda Regală a căzut ca secerat lângă catafalcul Reginei Elisabeta a II-a, tot în Westminster Hall, locul unde se află sicriul în aceste zile.

Lady Gabriella de Windsor, verișoara Reginei Elisabeta a II-a, a leșinat la vederea sicriului, în Westminster Hall

Emoția vederii sicriului Reginei Elisabeta a II-a este, într-adevăr, copleșitoare pentru mulți. În special, pentru membrii familiei regale, cei care au cunoscut-o îndeaproape pe suverană.

Cu ochii în lacrimi, britanicii trimit un sărut către catafalc şi fac o ultimă reverenţă în faţa Reginei lor. Nu e ușor.

Recent, și Lady Gabriella de Windsor, verișoara Reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 41 de ani, a fost copleșită și a leșinat în timp ce sicriul Majestății Sale a fost mutat în Westminster Hall. Presa internațională a scris cum o mică agitație părea să se producă în spate, unde o parte din familia Reginei se afla în picioare, urmărind sosirea sicriului.

Soțul verișoarei Reginei Elisabeta a II-a, Thomas Kingston, a putut fi văzut atunci ajutând pe cineva, în timp ce mama Gabriellei de Windsor, Prințesa Michael de Kent, părea îngrijorată în timp ce privea în jur. Alături de aceasta, Sophie Winkleman și soțul ei, Lord Frederick Windsor, păreau, de asemenea, îngrijorați, a relatat Hello Magazine.

După ce ar fi căzut, Lady Gabriella nu a mai fost văzută ulterior în timpul evenimentului. Cu toate acestea, se pare că și-a revenit repede, deoarece, deși a lipsit de la o fotografie în care au apărut toți membrii familiei regale, soțul, mama, fratele și cumnata ei au rămas la slujbă.Tot de curând, în Westminster Hall, un soldat din Garda Regală a căzut ca secerat lângă catafalcul Reginei Elisabeta a II-a. Transmisiunea în direct a televiziunii publice britanice BBC a fost întreruptă temporar la scurt timp după incident. În continuare, sicriul suveranei este păzit de patru gărzi regale, care la început aveau de efectuat ture de câte şase ore. După ce unul dintre militari s-a prăbușit pe podea, soldaţii au început să se înlocuiască la 30 de minute.

Lady Gabriella de Windsor, verișoara Reginei Elisabeta a II-a, a leşinat la vederea sicriului, în Westminster Hall
Foto: Shutterstock
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: