Redactia.ro
Home » Sport » Lamborghini rupt în două. Cine este milionarul care și-a distrus bolidul de lux?

Lamborghini rupt în două. Cine este milionarul care și-a distrus bolidul de lux?

GALERIE FOTO (4)

Un milionar și-a rupt în două bolidul de lux în valoare de 350.000 de euro, în urma unei coliziuni care s-a petrecut în condiții stranii.

 

Lamborghini rupt în două în urma unei coliziuni

Un bolid de lux a fost rupt în două în condiții neelucidate. Proprietarul mașinii Lamborghini este chiar fotbalistul Lys Mousset, care nu își poate explica cum s-a petrecut întreaga scenă.Nu puține sunt cazurile în care fotbaliști cunoscuți sunt implicați în accidente similare, dar cazul fotbalistului francez este unul cu totul special. Daunele sunt uriașe, bolidul de lux fiind practic rupt în două.

Bolidul de lux, un Lamborghini Aventador portocaliu, cu o valoare estimată la suma de 350.000 de euro, s-a izbit violent de câteva mașini care se aflau în parcare, la primele ore ale dimineții. Polițiștii au arestat la fața locului doi tineri în vârstă de 20 de ani, care se aflau în stare de ebrietate. Astfel, fotbalistul francez în vârstă de 24 de ani al echipei Sheffield United, Lys Mousset, nu ar fi fost implicat în accident.

Oficialii de la Shefield United au început demararea unei anchete interne, inclusiv asupra fotbalistului.

„Oficialii de la Sheffield United sunt la curent cu imaginile care circulă pe rețelele de socializare și fac în prezent o anchetă internă„, a precizat clubul englez.

Lys Mousset la Shieffield United

Lys Mousset nu a înscris la Shieffield United în acest sezon. Jucătorul în vârstă de 24 de ani joacă titular pentru Shieffiled United, club care se bate la retrogradare în Premier League. Însă, fotbalistul francez nu a reușit să înscrie în campionat în acest sezon.

Fanii fotbalistului l-au ironizat pe Twitter, spunând că acesta va avea de acum mai multe puncte decât are echipa sa în Premiere League.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: