Redactia.ro
Home » Monden » Lara Fabian a anulat concertul din Craiova. Motivul invocat de artistă

Lara Fabian a anulat concertul din Craiova. Motivul invocat de artistă

Lara Fabian a anulat concertul din Craiova. Motivul invocat de artistă

Lara Fabian a anulat concertul din Craiova. Artista avea programat un spectacol pentru duminică seara la ora 19, la Opera Română din Craiova. Din păcate, artista nu a mai putut urca pe scenă din cauza unor probleme medicale. Astfel, show-ul a fost anulat cu doar câteva ore înainte de a începe.

Lara Fabian a anulat concertul din Craiova. Motivul invocat de artistă

„Dragii mei, cu inima grea vă anunţ că trebuie să îmi anulez show-urile de săptămâna aceasta. Nu pot sta pe scenă, acum, iar doctorul mi-a recomandat să fac o pauză. Regret sincer ce se întâmplă şi îmi dau seama că o să îi întristez pe mulţi dintre dumneavoastră. Îmi cer scuze pentru deranjul cauzat, promit că mă voi revanşa”, a scris Lara Fabian pe contul său de Facebook.

Cântăreața mai avea programate concerte la Sala Palatului pe 18 și 19 noiembrie.

Potrivit organizatorilor spectacolului de la Craiova, erau mai mulți artiști invitați, însă s-a decis anularea spectacolului pentru care și-au cumpărat bilet peste 3.000 de oameni. Acesta urmează să fie reprogramat până la sfârșitul anului. De altfel, artista nu a fost plătită în avans. Spectatorii nemulțumiți pot solicita banii înapoi sau pot folosi biletul pentru următorul concert.

”Cei care vor dori să aștepte data reprogramării și vor păstra biletele, o vor putea face. Au fost vândute peste 3.200 de bilete pentru acest spectacol, un record pentru instituția noastră. Ne onorează că un public atât de mare ne-a investit cu încredere, iar responsabilitatea noastră este cu atât mai mare”, a declarat Antoniu Zamfir, directorul Operei Române Craiova.

Este pentru a doua oară când Lara Fabian anulează un concert în Craiova din motive medicale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: