Redactia.ro
Home » Monden » Larisa Iordache are un nou iubit! Cine e tânărul de care s-a îndrăgostit și ce spune despre el

Larisa Iordache are un nou iubit! Cine e tânărul de care s-a îndrăgostit și ce spune despre el

GALERIE FOTO (2)

Larisa Iordache are un nou iubit! Iată cine e tânărul de care s-a îndrăgostit și cu care are o relație.

Larisa Iordache are un nou iubit! Cine e tânărul de care s-a îndrăgostit și ce spune despre el

Larisa Iordache are doar 26 de ani și se poate mândri cu numeroase medalii pe care le-a cucerit pentru România. Sportiva a decis să se retragă din competițiile sportive după numeroasele accidentări suferite și a început un nu drum, în rolul de antrenoare la CS Dinamo.

Pe lângă salariul pe care îl primește la CS Dinamo, Larisa Iordache încasează o rentă viageră din partea statului pentru rezultatele ecepționale pe care le-a onținut în cariera din domeniul gimnasticii. Ca recunoaștere a meritelor deosebite, Larisa primește lunar 13.973 de lei din partea statului român.

Iată că Larisa Iordache are și o relație. Ea a spus și cine este noul ei iubit.

„Sunt împreună cu cineva, da. Suntem într-o perioadă de cunoaștere. Îmi doresc să fie ceva curat, lin, frumos, să nu ne grăbim. E un om, un bărbat fain. Face sport de performanță și e tare drăguț. Face și sport de echipă și individual”, a spus fosta gimnastă, invitată la podcastul Business Philosophy, moderat de jurnalistul Romeo Chiriac.

Ar fi vorba despre Cristian Chiriță, în vârstă de 22 de ani. El este unul dintre cei mai buni jucători de tenis de masă și este legitimat la CSM Constanța. Tânărul este din Republica Moldova, dar reprezintă România în competiții internaționale din anul 2015. În urmă cu doar câteva zile, Cristian Chiriță (CSM Constanța) a primit titlul de Campion Național în proba de dublu masculin alături de fratele său, Iulian Chiriță (Rapid București), potrivit ego.ro.

Totodată, fosta gimnastă a mai spus și ce și-ar dori să facă copilul ei, atunci când va avea unul.

„Dacă aș avea o fetiță aș da-o la gimnastică, dacă o să-i placă la fel de mult cum mi-a plăcut mie. Cu siguranță copiii mei o să facă sport de performanță. Sportul îi ajută la foarte dezvoltare a fizicului și a psihicului, indiferent dacă face de performanță sau nu”, a mai dezvăluit ea, potrivit sursei menționate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: