Redactia.ro
Home » Sport » Larisa Iordache revine în gimnastică. Cum arată acum gimnasta

Larisa Iordache revine în gimnastică. Cum arată acum gimnasta

Larisa Iordache și-a anunțat revenirea în gimnastică, după 3 ani de pauză din cauza accidentărilor suferite. 

 

Cum arată acum gimnasta

 

Gimnasta Larisa Iordache este de nerecunoscut. Tânăra de 24 de ani nu mai seamănă deloc cu adolescenta care a cucerit numeroase medalii de aur și argint la Capionatele Mondiale și Europene de gimnastică.

Larisa Iordache va participa la Campionatele Naționale de Gimnastică de la Ploiești, care vor avea loc la 17 și 19 noiembrie.  Gimnasta revine după o pauză de 3 ani, după 3 operații la tendonul ahilian, dintre care doua nereușite. Sportiva de 24 ani, ce este medaliată olimpic, mondial și european, țintește o participare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, ce vor avea loc în 2021.

Sportiva face furori pe contul personal de Instagram, unde postează fotografii sexy apreciate de cei peste 123.000 de urmăritori. Tânăra gimnastă nu se sfiește să pozeze ezbrăcată, în costume de baie, la sala de antrenamente, dar și alături de mașina sa, un superb exemplar electric, BMW I8.

Larisa Iordache este o gimnastă română, medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană. Aceasta face gimnastică de la vârsta de 5 ani. În anul 2017 a suferit o accidentare gravă, care i-a afectat întreaga carieră. Campionatul Mondial Larisa Iordache și-a rupt tendonul de la glezna stângă la încălzirea de la sol și a fost nevoită să părăsească sala în scaun cu rotile.

„Îmi împart programul între orele de curs și antrenamente, pentru că sunt obișnuită cu o viață activă. Sunt la facultate, la UNEFS, mai am un an de master, sunt la profilul performanță în sport și mă pregătesc să devin antrenoare”, declara gimnasta, în urmă cu ceva timp, pentru Libertatea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: