Redactia.ro
Home » Monden » Larisa şi Marian Drăgulescu, din nou împreună! Ce i-a apropiat pe cei doi foşti soţi care s-au despărţit cu scandal

Larisa şi Marian Drăgulescu, din nou împreună! Ce i-a apropiat pe cei doi foşti soţi care s-au despărţit cu scandal

Larisa și Marian Drăgulescu, din nou împreună. Cei doi foşti soţi se reunesc în acest weekend. Nu s-au împăcat, ci doar vor sărbători majoratul fiicei lor, Beatrice.

Au scos din buzunar mii de euro pentru ca evenimentul să fie pe placul adolescentei.

Au uitat trecutul, de dragul fetei

Duminică, 2 octombrie, Larisa și Marian Drăgulescu își vor sărbători fiica. Beatrice împlinește 18 ani, astfel că amândoi au organizat petrecerea de majorat. Deși s-au despărțit cu mare scandal, cei doi sunt acum în relații bune.

„Duminică avem majoratul fetiței. Cu plăcere ne revedem, mai ales că face fata 18 ani și trebuie să ne distrăm. Am trecut peste ce s-a întâmplat cu fostul meu soț. Fiecare are relația lui și continuăm relația de părinți. Suntem în relații ok, vorbim. Ne vedem la toate evenimentele importante”, a spus Larisa Drăgulescu, pentru Fanatik.

Interpreții care vor fi prezenți să întrețină atmosfera sunt și ei aleși pe sprânceană, pentru că va fi un eveniment fastuos, așa cum e tradiția în Banat.

Va fi o petrecere mare și o să o organizăm împreună. Da, și financiar. Jumătate, jumătate. Vor fi în jur de 70 de invitați, la un restaurant în Reșița. Tematică, nu. Va fi așa… îmbrăcăminte ca o prințesică și cum se face la 18 ani, pe roz.

Va fi cu lăutari, știi cum e la noi. Vor fi persoane cunoscute, dar din zona de la noi. Nu dau nume să nu se supere cineva. Va fi un majorat fastuos, cum se procedează la noi în Banat. Este ca la nuntă sau botez”, a mai adăugat fosta soție a lui Marian Drăgulescu, potrivit sursei amintite.

Petrecere de 7.000 euro

Petrecerea de majorat va avea loc în Reșita, iar cheltuielile au fost suportate de ambii părinți. Larisa Drăgulescu spune că evenimentul va fi aproape ca un botez sau o nuntă.

Marian Drăgulescu și mama copiilor lui trebuie să scoată din buzunar 6.000-7.000 de euro pentru organizarea petrecerii de majorat. Larisa a dezvăluit cum împart cheltuielile, dar și ce mai au de rezolvat pentru a fi totul perfect.

”Sunt costurile destul de mari. Câteva mii de euro, cam 6.000-7.000 de euro. Chiar ieri am fost la restaurant pentru ultimele detalii. Bine, ultimele, ultimele vor fi chiar în ziua majoratului”, a mai zis Larisa Drăgulescu.

Fiecare cu partenerul lui

La petrecere, Marian Drăgulescu va veni alături de actuala parteneră. De asemenea, soțul Larisei va fi prezent la ziua de naștere a lui Beatrice.

„Fiecare va veni cu partenerul lui. Nu este prima întâlnire în patru, am mai fost și în vară. Actuala lui parteneră este foarte de treabă. Ne înțelegem foarte bine. Nu am nimic cu actuala. Noi am avut probleme cu cealaltă dinainte. Este totul foarte bine acum. Nu am de ce să mă plâng”, a precizat Larisa Drăgulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: