Redactia.ro
Home » Monden » Larisa Drăgulescu, în lacrimi. Clipele cumplite prin care a trecut din cauza soacrei: ”Familia lui Marian nu a fost de acord cu mine niciodată.

Larisa Drăgulescu, în lacrimi. Clipele cumplite prin care a trecut din cauza soacrei: ”Familia lui Marian nu a fost de acord cu mine niciodată.

Larisa Drăgulescu, în lacrimi

Larisa Drăgulescu, în lacrimi. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a povestit despre momentele grele din timpul căsniciei cu marele sportiv. Cu ochii în lacrimi, Larisa a spus că familia lui Marian nu a vrut-o niciodată, iar soacra i-a blestemat copilul.

Larisa Drăgulescu, în lacrimi. Clipele cumplite prin care a trecut din cauza soacrei: ”Familia lui Marian nu a fost de acord cu mine niciodată.

Larisa și Marian Drăgulescu au fost căsătoriți timp de 3 ani, din anul 2006 până în 2009, dar despărțirea lor a fost cu mare scandal. Larisa l-a acuzat pe gimnast că a bătută cu bestialitate. Invitată în emisiunea „În oglindă”, Larisa Drăgulescu a povestit despre momentele dificile din relația cu Marian Drăgulescu. În urmă cu câteva luni, gimnastul a recunoscut în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, momentele violete din relația cu mama copiilor lui. Larisa a declarat că familia fostului soț nu a fost de acord cu ea, iar mama lui Marian i-ar fi blestemat fetița, care a avut probleme cu auzul. După ce a născut băiețelul, mama sportivului a venit în vizită la nora sa, dar a izbucnit un adevărat scandal.

„Familia lui nu a fost niciodată de acord cu mine. Eu eram un nimeni de la Reșița și nu meritam să fiu lângă băiatul lor, așa mi se și spunea. Mama lui îmi spunea: «Ar trebui să iei o piatră în gură că stai cu fiul meu». Erau foarte jignitoare pentru mine. Mă simțeam foarte prost, mai ales că aveam 19 ani și eram foarte sensibilă. Ce a fost cel mai grav a fost faptul că «Dacă tu faci copilul acesta, să dea Dumnezeu să fie surd». Asta a fost… Îmi vine să plâng. Ăsta a fostul lucrul care m-a afectat foarte tare. În acel moment nu am crezut că asta se poate și întâmpla cu adevărat. Timp de doi ani de zile nu am știut că fetița mea s-a născut fără auz. Acum eu nu știu… Nu am crezut în blesteme niciodată și nici acum nu cred, dar așa s-a întâmplat. Am aflat după aproape doi ani că fetița mea nu aude. (…) Am avut un șoc.”, a spus Larisa.

Larisa, momente tensionate cu fosta soacra

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a declarat că au existat multe momente tensionate între ea și mama gimnastului. Mai mult, Larisa a declarat că a avut intenția de a-și lovi soacra. Aceasta a declarat că de atunci nu a mai comunicat cu familia lui Marian. „I-am reproșat că din cauza ei fetița mea nu aude. Atunci lucrurile au degenerat într-un scandal foarte urât. Am luat o cană și am avut intenția de a o lovi pe soacra mea. O uram. Nu mai voiam să o văd. Mama mea când a văzut că vreau s-o lovesc a sărit în fața ei și nu știu cum, dar și-a tăiat tendoanele. S-a accidentat destul de rău și… îmi e destul de greu să vorbesc despre lucrurile astea.””, a povestit Larisa Drăgulescu, în emisiunea ”În Oglindă”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: