Redactia.ro
Home » Monden » Marian Drăgulescu, în brațele unei concurente la Survivor România. Au dormit împreună

Marian Drăgulescu, în brațele unei concurente la Survivor România. Au dormit împreună

GALERIE FOTO (3)

Duminică, echipa Faimoșilor s-a mărit cu doi noi concurenți. Aceștia au reușit să se integreze destul de repede cu ceilalți colegi de insulă, dar nu numai. Între cei doi nou-intrați s-a format rapid o prietenie specială. Cum au fost surprinși Marian Drăgulescu și Natalia Duminică.

Au dormit împreună la Survivor România

Ajunși în jungla din Republica Dominicană, cei doi noi concurenți s-au adaptat destul de repede la condițiile de trai și de joc. Mai mult de atât, Marian și Natalia au format o alianță din prima secundă în care s-au întâlnit și n-a durat mult până au apărut primele dovezi ale apropierii lor.

În imaginile obținute de camerele de filmat pe timp de noapte, cei doi apar dormind împreună. Cea care a sesizat ce se întâmplă între cei doi a fost chiar colega lor, Otilia, care i-a întrebat cum au petrecut prima noapte de pe insulă. Fără ezitare, Marian Drăgulescu a recunoscut că a dormit alături de Natalia.

Otilia Bilionera: Natalia, cum a fost prima voastră noapte?

Natalia Duminică: A mea? A noastră. Dar chiar era a noastră, dormea lângă mine.
Marian Drăgulescu: Am nimerit și unul lângă celălalt. Băi, am prins o noapte călduroasă.

Marian Dragulescu la Survivor Romania

Cine este Natalia Duminică

Noua concurentă a emisiunii Survivor România nu este străină de camere de filmat. Ea provine din Republica Moldova și cochetează cu televiziunea de la o vârstă fragedă. În 2011, a participat alături de mama sa la „Românii au talent”, oferind un show de belly dance. Ulterior, a revenit în cadrul competiției, dar singură, reușind să ajungă în semifinală și să-și ajudece premiul de originalitate.

Vedeta a participat și la un show difuzat de Antena 1, „Splash! Vedete la apă”. Vorbind despre începuturile ei în televiziune, Natalia a recunoscut că-și moștenește părinții, ambii cu veleități artistice: ”Mama mea, Aliona Duminică, este de profesie coregraf și după un șir de ani în care a dansat, a decis să-și deschidă școală proprie de Belly Dance. Părinții mei sunt dansatori, au lucrat împreună într-un colectiv unde s-au și cunoscut. S-au despărțit când eu aveam 4 ani. Tatăl meu este încă artist și cânta folclor. Nu mai păstrez legătura cu el”, declara Natalia, în urmă cu ceva timp.

Natalia Duminica
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: