Redactia.ro
Home » Știri » „Lasă-mă să mor, tată”. Un tânăr „frumos, amabil și grijuliu” a murit la 28 de ani, suspinând în brațele părintelui său, după ce a luat o supradoză fatală FOTO

„Lasă-mă să mor, tată”. Un tânăr „frumos, amabil și grijuliu” a murit la 28 de ani, suspinând în brațele părintelui său, după ce a luat o supradoză fatală FOTO

GALERIE FOTO (2)

Un tânăr descris ca fiind „frumos, amabil și grijuliu” a murit la 28 de ani, suspinând în brațele părintelui său, după ce a luat o supradoză fatală. Acesta l-a implorat pe părintele lui să-l lase să moară. Iată toate detaliile!

Un tânăr a murit în brațele tatălui său, după ce a luat o supradoză fatală

Brett Jones, un tânăr din Anglia în vârstă de 28 de ani, și-a trezit tatăl și i-a spus: „Am făcut o prostie”. Acesta era descris de familia sa ca fiind „frumos, bun și grijuliu”. Tânărul i-a spus tatălui său: „Lasă-mă să mor, tată”, după ce a luat o supradoză fatală., potrivit manchestereveningnews.co.uk.

La o anchetă de la Bolton Coroners Court, la data de 19 decembrie, medicul legist, Peter Sigi, a descris modul în care Brett, care locuia cu tatăl său, Richard Jones, pe Madams Wood Road din Worsley la acea vreme, și-a trezit tatăl în primele ore ale zilei de 15 iulie și i-a spus:

„Lasă-mă să mor, tată. Am făcut o prostie!”, recunoscându-i tatălui său că luase o supradoză.

Instanța a auzit că domnul Jones a chemat o ambulanță, iar Brett a fost dus la spitalul Royal Bolton. Tatăl lui nu a putut călători cu el, din cauza restricțiilor Covid, dar când a sunat la spital pentru a afla ce se întâmplă, i s-a spus să ajungă acolo cât mai repede posibil.

Prezentând mărturii, asistenta de la A&E, Lauren Gleeson, a declarat că Brett, care a ajuns la spital la ora 7.39, a suferit o serie de convulsii la sosire înainte de a intra în stop cardiac și că în mod tragic, încercările de a-l menține în viață au eșuat. Astfel, tânărul Brett a decedat la scurt timp după supradoză, cu familia sa în jurul său.

Tatăl lui Brett a mărturisit în fața instanței că fiul său i-a spus: „Lasă-mă să mor, tată”, conform sursei menționate.

Brett avea un istoric de probleme de sănătate mintală, iar în octombrie 2021 fusese trimis de către medicul său de familie la echipa de sănătate mintală din Greater Manchester din cauza stării de spirit scăzute, a anxietății și a gândurilor de sinucidere din ce în ce mai frecvente.

Acesta lua medicamente de depresie și avea probleme de sănătate mintală încă din adolescență. Starea sa de spirit părea că s-a îmbunătățit cu sprijinul familiei, însă se pare că demonii interiori nu l-au părăsit pe Brett.

Toxicologul Julie Evans a raportat că a găsit în corpul acestuia urme de cocaină și alcool împreună cu un amestec de medicamente eliberate pe bază de rețetă.

Sursa foto: manchestereveningnews.co.uk

Brett era rar prin nume și rar prin natură”

Mama tânărului, Theresa, l-a descris pe fiul său decedat ca pe o persoană „rară” și extrem de iubitoare?

„Brett era rar prin nume și rar prin natură. Cea mai frumoasă, cea mai bună și cea mai grijulie ființă umană pe care am avut cu toții privilegiul nu doar de a o cunoaște, ci și de a fi suficient de norocoși să o iubim. Cel mai mare scop și ambiție a mea pentru Callum, Brett, Matthew, Tom și Louie a fost să-i cresc într-o casă care să îi înconjoare cu cât mai multă fericire și cât mai multă iubire posibil din punct de vedere fizic și cred că Brett a reprezentat acest lucru și tot ceea ce mi-am dorit vreodată de la toți fiii mei.

El a reprezentat acest lucru în fiecare zi prin modul în care i-a tratat pe ceilalți și și-a trăit viața înconjurat de cei pe care îi iubea, întotdeauna cu cel mai mare zâmbet pe față. Unii oameni ar avea nevoie de 10 halbe pentru a-ți spune cât de mult te iubesc. Nu și Brett.

Am citit și am auzit atât de multe lucruri frumoase despre Brett în ultimele două săptămâni, dar să aud despre dorința lui de a vedea tot ce era mai bun în fiecare și în tot ceea ce făcea este cea mai mândră realizare a mea de până acum și este motivul pentru care pot sta în picioare și vorbi despre el cu inima plină de mândrie”, a spus aceasta pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: