Redactia.ro
Home » Monden » Laura Cosoi a dezvăluit din greșeală sexul bebelușului. Mezinul familiei este pe drum

Laura Cosoi a dezvăluit din greșeală sexul bebelușului. Mezinul familiei este pe drum

GALERIE FOTO (5)

Laura Cosoi, actrița iubită de publicul român, se pregătește să devină mămică pentru a patra oară. În ciuda sarcinii avansate de 8 luni, vedeta rămâne activă și implicată în proiectele sale, iar misterul asupra sexului bebelușului din pântec a captivat atenția fanilor.

În cadrul unui interviu recent, Laura Cosoi a făcut o dezvăluire emoționantă, dezvăluind în mod indirect sexul copilului și aducând bucurie în inimile fanilor săi. Fanii așteaptă cu nerăbdare să împărtășească această călătorie minunată alături de ea și să-i urmărească fiecare pas în drumul spre întâmpinarea celui de-al patrulea copil.

O veste atât de așteptată

După un an 2023 marcat de durere, o veste minunată a adus lumină în viața Laurei Cosoi. Actrița, în vârstă de 42 de ani, și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au fost surprinși plăcut să afle că vor deveni din nou părinți. Deși sarcina a venit într-un moment neașteptat, cuplul este pregătit să îmbrățișeze această nouă etapă cu dragoste și bucurie.

Chiar și în ultimul trimestru de sarcină, Laura Cosoi nu își neglijează activitățile și aparițiile publice. În ciuda efortului fizic suplimentar, vedeta încearcă să rămână echilibrată și liniștită, așa cum s-a întâmplat și în cazul celor trei nașteri anterioare. Ea a mărturisit că se așteaptă ca totul să decurgă conform planurilor și speră să aibă o experiență la fel de frumoasă ca în cazul nașterilor anterioare.

„Doamne-ajută să fie sănătos… copilul! Vreau să nasc natural, am născut toți copiii pe cale naturală. Pentru mine, nașterile naturale sunt cele mai frumoase experiențe personale. Fetițele au fost foarte fericite și Rita a fost foarte nostimă. Mi-a zis că o luăm iar de la capăt și că mă va ajuta să schimb scutece. Fetele, în general, au acest instinct matern. De fiecare dată, la ecografii am mici emoții. Sper să fie totul în regulă, dar eu simt deja că totul este bine. Totul este în regulă! Este o sarcină la o vârstă înaintată, am vârsta de 42 de ani… Eram convinși că nu o să se mai întâmple, dar s-a întâmplat pur și simplu. Ne doream, dar nu ne așteptam. N-am făcut tratamente sau ceva de genul.”, a declarat Laura Cosoi pentru playtech.ro.

A patra fetiță sau primul băiat?

Chiar dacă Laura Cosoi a decis să păstreze secretul asupra sexului copilului pe toată durata sarcinii, în cadrul interviului a dat de înțeles că micuțul din pântec este un băiețel. Vorbind despre dorința de a naște natural, a adus în discuție experiențele anterioare și a dezvăluit emoțiile și așteptările legate de viitoarea naștere.

„Cum voi fi eu mamă pentru a patra oară cred că depinde de multe lucruri și nu are neapărat legătură cu copiii. Este vorba despre cât sunt de liniștită, cât de bine merg proiectele, cum mă înțeleg cu Cosmin, dacă dorm sau nu, dacă fac sport sau nu. Depinde cum este copilul. Toate cele trei fetițe nu au fost agitate. Au dormit nopțile, am reușit să alăptez mereu. În viața mea, lucrurile au mers bine. Mă aștept să fie totul în regulă, doar că nu se știe niciodată.”, a mai povestit frumoasa mămică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: