Redactia.ro
Home » Știri » Laura Cosoi, apariție de senzație la doar două luni de la naștere. Vedeta a atras toate privirile cu o rochie îndrăzneață

Laura Cosoi, apariție de senzație la doar două luni de la naștere. Vedeta a atras toate privirile cu o rochie îndrăzneață

GALERIE FOTO (2) Laura Cosoi

Laura Cosoi a revenit în forță în lumea mondenă la doar două luni după ce a adus pe lume a patra sa fetiță. Vedeta arată impecabil, iar kilogramele acumulate în timpul sarcinii nu par să fi fost o problemă pentru ea. Prima sa apariție la un eveniment public a fost una de excepție, reușind să atragă toate privirile cu o ținută îndrăzneață.

Laura Cosoi, prima apariție publică după naștere

La doar două luni după ce a devenit mamă pentru a patra oară, Laura Cosoi a participat la un eveniment monden alături de prietenele sale, Adela Popescu și Ada Condeescu. Apariția ei a fost una remarcabilă, lăsându-i pe toți cei prezenți uimiți. Nimeni nu ar fi ghicit că vedeta a născut recent, datorită siluetei sale perfecte și atitudinii pline de încredere.

Prezentatoarea emisiunii „Vacanță de vedetă” și-a etalat noua siluetă într-o rochie neagră elegantă, cu un voal transparent, care i-a evidențiat subtil formele. Laura a completat ținuta cu un sacou în aceeași nuanță, conferind un aer sofisticat și modern. Alegerea vestimentară a demonstrat din nou simțul ei estetic desăvârșit și faptul că rămâne o sursă de inspirație pentru multe femei.

Această apariție la un eveniment a marcat prima ieșire publică a Laurei Cosoi după naștere, reușind să impresioneze atât prin look-ul său impecabil, cât și prin energia pozitivă pe care o emană.

Laura Cosoi, prima apariție publică după naștere. Sursa foto: Instagram
Laura Cosoi, prima apariție publică după naștere. Sursa foto: Instagram

Botezul emoționant al fiicei sale, Aida

Recent, Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au sărbătorit un alt moment important din viața lor de familie. Pe 18 iulie, cei doi au devenit părinți pentru a patra oară. Până în momentul nașterii, actrița a păstrat misterul asupra sexului copilului, surprinzându-și fanii cu vestea venirii pe lume a unei fetițe perfect sănătoase.

Numele celei de-a patra fetițe, Aida, a avut o semnificație specială pentru Laura. Actrița a mărturisit că visase cu doi ani în urmă că va avea o fiică pe care o va numi astfel, considerând-o un adevărat dar predestinat.

Pe 31 august, Aida a fost botezată în cadrul unei ceremonii intime și emoționante în Maramureș. Slujba s-a desfășurat la Catedrala „Sfânta Maria” din Baia Sprie, același loc în care au fost creștinate și celelalte trei fiice ale cuplului. Laura a fost o prezență angelică în ziua botezului, purtând o rochie albă, simplă, dar elegantă, care i-a subliniat frumusețea naturală.

Ceremonia a fost încărcată de emoție, iar Laura a ținut-o în brațe pe micuța Aida pe tot parcursul slujbei. Fetița a purtat o rochiță albă, simbolizând puritatea și inocența, în timp ce surorile mai mari, Rita, Vera și Lara, au fost îmbrăcate în rochii portocalii și împodobite cu coronițe din flori naturale. Imaginea celor trei fetițe alături de surioara lor mai mică și părinții lor a fost una de poveste, reușind să transmită o stare de liniște și iubire.

Laura Cosoi demonstrează încă o dată că se poate reveni în formă după naștere și că maternitatea poate fi îmbinată cu eleganța și stilul personal. Apariția sa la evenimentul monden și felul în care a ales să se prezinte în public la scurt timp după naștere confirmă faptul că vedeta își păstrează farmecul și rafinamentul în orice moment al vieții.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: