Redactia.ro
Home » Știri » Laura Cosoi, detalii cutremurătoare despre perioada în care se află. „Fără credință în Dumnezeu, suntem pierduți”

Laura Cosoi, detalii cutremurătoare despre perioada în care se află. „Fără credință în Dumnezeu, suntem pierduți”

Laura Cosoi nu poate trece peste moarte tatălui său

Laura Cosoi, actrița cunoscută și iubită pentru talentul său, este în centrul atenției din nou, de data aceasta pentru povestea minunată a familiei sale. Cu trei fetițe adorabile – Rita, Vera și Lara – și cu un nou bebeluș pe drum, Laura se pregătește să devină mămică pentru a patra oară. Cu toate că a ales deja numele și știe sexul bebelușului, artista a decis să păstreze aceste detalii secrete până la momentul nașterii.

Laura Cosoi, îndurerată după pierderea mamei

Actrița a trecut printr-o perioadă dificilă după moartea mamei sale, mai ales că pierderea a venit când actrița era deja însărcinată. Alături de sora sa, Laura a găsit puterea de a face față acestei tragedii. Vestea tristă le-a afectat și pe cele trei fetițe ale sale, Rita, Vera și Lara, care erau foarte atașate de bunica lor.

Laura Cosoi a abordat subiectul cu sinceritate și delicatețe, povestindu-le treptat despre ceea ce s-a întâmplat și pregătindu-le pentru realitatea grea. „Pur și simplu, am povestit, de-a lungul timpului, cam cum va fi, ce se va întâmpla, care este deznodământul, în general, în viață și, punctual, în familia noastră. Nu am pus niciodată accent foarte mult pe discuții grele, dar copiii au înțeles foarte repede despre ce este vorba și, în momentul ăsta, Rita, cel puțin, este foarte conectată la acest subiect și foarte sensibilă când vine vorba despre Buni Li. Cred că le este greu, pentru că, uneori, mai plâng noaptea după Buni Li…”, a mărturisit Laura Cosoi.

„Fără credință în Dumnezeu, suntem pierduți”

Despre lecția pe care a învățat-o din această experiență dureroasă, Laura vorbește cu înțelepciune și profunzime. Ea recunoaște că fără credință în Dumnezeu, totul pare mult mai greu de dus. „Lecția pe care am învățat-o a fost o lecție primită în timp, în sensul că m-am pregătit în ultimii doi ani pentru perioada ce urma să vină și, dincolo de asta, am învățat că, fără credință în Dumnezeu, suntem pierduți. În orice moment al vieții noastre, dacă nu avem credință, totul este greu de dus, nimic nu ne poate susține într-un moment ca ăsta, atât de greu, cum o face credința în Dumnezeu. Mă gândesc doar la azi, nu mă gândesc la ce a fost, nu mă gândesc la ce va fi, mă gândesc doar la ziua de astăzi”, a adăugat ea.

Astfel, Laura Cosoi împărtășește nu doar povestea unei familii frumoase, ci și învățămintele și valorile pe care le-a dobândit în urma unei experiențe grele, oferind o lecție de curaj, înțelepciune și credință pentru toți cei care o urmăresc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: