Redactia.ro
Home » Știri » Laura Cosoi nu și-a revenit după moartea mamei. Care este ultima amintire a vedetei cu cea care i-a dat viață

Laura Cosoi nu și-a revenit după moartea mamei. Care este ultima amintire a vedetei cu cea care i-a dat viață

Laura Cosoi a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, după ce, la trei ani de la pierderea tatălui său, și-a pierdut și mama. În decembrie 2023, actrița a anunțat public că mama sa, Ligia Cosoi, s-a stins din viață. Vestea a surprins pe toată lumea, deoarece Ligia era cunoscută ca o persoană plină de energie și optimism. În ciuda durerii, Laura a reușit să împărtășească ultima amintire cu mama sa, un moment pe care îl va păstra mereu în suflet.

Ultimele momente petrecute cu mama sa

Pierderea mamei a fost una dintre cele mai dureroase experiențe din viața Laurei Cosoi, care avea o legătură specială cu aceasta. În perioada grea dinaintea decesului, vedeta a fost înconjurată de întreaga familie. Pe lângă Laura, mama ei a avut alături și pe nepoțica Lara, ceea ce a adus o oarecare alinare în ultimele clipe. Cosmin, soțul Laurei, a fost de asemenea prezent, iar socrii actriței au oferit sprijin în acele momente dificile.

Într-o intervenție la Antena Stars, Laura Cosoi a povestit cum a fost acel ultim moment petrecut cu mama sa. „O aveam pe Lara cu mine, era mama încă, atunci, sunt multe, un amalgam de emoții. A fost Cosmin acasă în perioada aceea, au fost și socrii și au stat, iar eu eram cu mama mea și cu Lara, pentru că încă alăptam. În weekend veneau și fetele, dar pentru mine și mama a fost momentul cel mai frumos, pentru că era și ultimul, aproape.”, a declarat Laura Cosoi, la Știrile Antena Stars.

Ligia Cosoi fusese diagnosticată cu cancer de col uterin în 2008, însă reușise să învingă boala în 2021

Cu toate acestea, apropiații familiei au mărturisit că boala a recidivat, iar aceasta a fost cauza morții sale. Cei care o cunoșteau pe Ligia au fost șocați de vestea decesului, mai ales că era o persoană foarte activă și iubită.

Cântăreața Dya, o prietenă apropiată a familiei, a vorbit despre legătura sa cu Ligia Cosoi și despre impactul pe care l-a avut vestea trecerii acesteia în neființă: „Nici nu vreau să-mi imaginez prin ce trec fetele, Laura și Alina, plus toată lumea, toate cunoștințele. Era foarte apropiată de familie, de nepoțele, e șocant. În ceea ce privește starea ei de sănătate auzisem clar că a recidivat cancerul, știam că nu e bine, speram să fie ok.

Noi am fost foarte apropiate, am lucrat foarte mult încă de la debutul meu în ceea ce privea toate coregrafiile pieselor pe care le lucram. E adevărat că a avut ceva probleme de sănătate, iar ulterior auzisem că ar fi recidivat acele probleme.

E o veste șocantă pentru tot ceea ce înseamnă cultură, artă în general, doamna Ligia a fost și conferențiar univeristar la Univeristatea de Arte George Enescu din Iași, eu sunt ieșeancă, mă leagă foarte multe amintiri, vorbesc așa cu un nod în gât, m-a devastat această veste.”, a declarat cântăreața Dya, o apropiată a Ligiei Cosoi, la scurt timp după deces, pentru Spynews.ro.

Un gol imens lăsat în urma sa 

Pentru Laura Cosoi, pierderea mamei a venit la trei ani după ce a trebuit să facă față și decesului tatălui său. Vedeta a mărturisit în repetate rânduri că familia a reprezentat mereu un pilon central în viața sa, iar durerea provocată de această despărțire este greu de descris. În ciuda greutății momentului, actrița a reușit să păstreze o perspectivă pozitivă și să se concentreze pe amintirile frumoase, cum ar fi ultimele clipe petrecute împreună cu mama sa și cu fiica ei.

Pierderea unei persoane dragi, în special a unui părinte, este întotdeauna devastatoare, dar Laura Cosoi a demonstrat că, prin sprijinul celor dragi și păstrarea amintirilor speciale, poate trece peste aceste momente grele. Ea continuă să își onoreze părinții prin amintirile împărtășite și prin dedicarea față de familie, în special față de fetițele ei, care îi oferă puterea de a merge mai departe.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: