Redactia.ro
Home » Monden »  Laura Giurcanu și-a scos iubitul la film, la o zi după ce s-a sărutat pasional cu Aris Eram. Vedeta jonglează cu inimile bărbaților FOTO

 Laura Giurcanu și-a scos iubitul la film, la o zi după ce s-a sărutat pasional cu Aris Eram. Vedeta jonglează cu inimile bărbaților FOTO

GALERIE FOTO (3)

Laura Giurcanu și-a scos iubitul la film, la o zi după ce s-a sărutat pasional cu Aris Eram. Vedeta jonglează cu inimile bărbaților. Iată detaliile!

Laura Giurcanu și-a scos iubitul la film, la o zi după ce s-a sărutat pasional cu Aris Eram

La doar o zi după ce presa a fost martoră la un sărut pasional cu Aris Eram în mașină, Laura Giurcanu ne-a arătat din nou că viața ei sentimentală este departe de a fi liniștită. Cu toate că pare să se lase prinsă în vârtejul dragostei, vedeta ne surprinde mereu cu alegerile sale neașteptate în materie de relații.

După ce zvonurile legate de o posibilă relație cu Aris Eram au încins imaginația fanilor, Laura Giurcanu a preferat să rămână rezervată și să nu comenteze nimic. Vedeta este cunoscută pentru sinceritatea și autenticitatea ei, iar când a fost întrebată despre sărutul pasional cu Aris Eram. Cu un zâmbet misterios, ea a spus că „nu se întâmplă nimic”:

„Nu am nimic de zis (râde)! Nu se întâmplă nimic și nu am nimic de zis”, a declarat Laura Giurcanu pentru Spynews.ro.

Sursa foto: Cancan 

Vedeta jonglează cu inimile bărbaților

Cu toate acestea, un nou capitol al poveștii ei amoroase s-a deschis în mod neașteptat. Paparazzii au surprins-o pe Laura în compania lui Cesar Bîtlan, bărbatul cu care vedeta a avut o relație în trecut și de care s-a despărțit din cauza unei infidelități.

Relația lor tumultuoasă a fost subiectul multor discuții în trecut, iar acum pare că cei doi au găsit calea înapoi unul către celălalt. Întâlnirea celor doi la film demonstrează că sentimentele lor nu s-au stins complet și că au ales să se acorde o nouă șansă în dragoste.

Cu toate că mulți ar putea crede că ieșirea lor este doar un simplu gest de prietenie, imaginile surprinse de paparazzi arată altceva. Privirea lui Cesar Bîtlan către Laura Giurcanu este una care trădează pasiunea și afectiunea pe care o simte pentru ea, ceea ce alimentează speculațiile cu privire la o posibilă reconciliere.

Sursa foto; SpyNews

Sursa foto: colaj SpyNews, Cancan

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: