Redactia.ro
Home » Știri » Laura Stoica ar fi împlinit astăzi 55 de ani! Fratele artistei: „Nu am înțeles de ce s-a petrecut sau care a fost motivul”

Laura Stoica ar fi împlinit astăzi 55 de ani! Fratele artistei: „Nu am înțeles de ce s-a petrecut sau care a fost motivul”

Regretata Laura Stoica ar fi împlinit astăzi, 10 octombrie, vârsta de 55 de ani. Din păcate, îndrăgita cântăreț s-a dus la cele veșnice, la data de 9 martie 2006, când a pierit într-un accident groaznic.

Laura Stoica ar fi împlinit astăzi 55 de ani!

Luni, 10 octombrie 2022, Laura Stoica ar fi împlinit frumoasa vârstă de 55 de ani. Destinul cântăreței, s-a oprit, însă, în anul 2006, când a murit împreună cu cel căruia urma să-i spună soț. Cântăreața a lăsat o durere imensă în urma sa, afectându-i enorm pe membrii familii ei, cât și pe fanii din întreaga țară.

În seara de 9 martie 2006, Laura se întorcea împreună cu iubitul ei, de la un concert organizat de Primăria Urziceni, cu ocazia zilei de 8 martie.

Accidentul a avut loc în apropiere de comuna ialomițeană Sinești, pe șoseaua București-Urziceni. Un șofer vrâncean a intrat în plin cu mașina condusă de Cristian Mărgescu, logodnicul cântăreței. Laura Stoica și Cristian Mărgescu, au murit pe loc. Șoferul vrâncean a pierit și el în tragicul accident.

Laura Stoica era însărcinată în 4 luni când a avut loc teribilul accident

Înainte de teribilul accident, chiar de Crăciun, Laura Stoica aflase că va deveni mămică, iar în septembrie ea și partenerul ei de viață așteptau un copil. După ieșirea din postul Paștilor, cuplu deja își programase nunta. Artista era extrem de fericită când că este însărcinată și abia aștepta să nască.

În sfârșit, Laura Stoica reușise să fie o femeie împlinită. Logodnicul ei, Cristian Mărgescu, toboșarul trupei, reușise să îi cucerească inima.

Laura Stoica s-a lansat în anii 1990 la festivalul de la Mamaia. Un an mai târziu a fost declarată cea mai bună solistă pop-rock, cu melodia „Un actor grabit”. Așadar, artista a reușit imediat să intre în inimile oamenilor, și ani la rând, aceasta a fost una dintre cele mai bune soliste.

„Muzica mă face să trăiesc clipa la maximum. Ea îmi dă cele mai frumoase senzații, emoțiile sunt cele mai condensate. Muzica este prezentă în procent de 90% în viața mea, în ea mă regăsesc cu cea mai mare pasiune. Mi-a adus cele mai mari satisfacții și niciodată nu m-a trădat”, mărturisea Laura Stoica.

Laura Stoica și logodnicul ei, au fost înmormântați la cimitirul Bellu, mormântul lor fiind acoperit permanent de flori, semn că fanii ei nu au uita-o niciodată.

În fiecare an, familia artistei face câte un gest frumos în amintirea ei și a partenerului său de viață. Anul acesta, la Târgoviște, va avea loc un concert dedicat Laurei Stoica.

Elena Stoica: „Știu că întotdeauna ei îi plăcea să primească felicitări”

Elena Stoica își amintește cu durere în suflet de Laura, la 16 ani de la moartea acesteia.

„Știu că întotdeauna ei îi plăcea să primească felicitări. La Târgoviște va fi un concert în memoria ei. Consiliul de Cultură din oraș s-a ocupat. Monica Anghel, Adrian Enache sunt unii dintre artiștii prezenți pe scenă”, a declarat Elena Stoica, pentru Fanatik.ro.

Alexandru, fratele Laurei Stoica, mărturisiri emoționante la 16 ani de la moartea artistei:

Unul dintre frații artistei, Alexandru, mărturisește, la 16 ani de la moartea artistei, că încă nu a ajuns la o explicație logică pentru tragedia care i-a lovit familia:

„Mama își vede de treaba ei și de viața ei încontinuare ca noi toți ceilalți. Mergem mai departe. Ce a fost nu putem comenta având în vedere că este ceva ce pe noi toți ne depășește. Nimeni nu poate să dea o explicație cel puțin logică, dacă nu altfel pentru tot ce s-a petrecut.

Nimeni nu poate explica, nu poate întoarce lucrurile. Au trecut niște ani. Acum totul decurge mai departe și nu ne putem opri pentru că s-a petrecut, ceea ce s-a petrecut. Și nici măcar nu am înțeles de ce s-a petrecut sau care a fost motivul.

Să-l întreb pe Dumnezeu?! Sunt aspecte care ne depășesc pe noi toți. Poate să fie din fericire că s-a întâmplat așa. Nu se știe niciodată. Poate e mai bine că nu știm. Este ceva ce a fost hotărât mai sus, de altcineva superior nouă”, a povestit fratele Laurei Stoica, pentru sursa menționată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: