Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf a făcut anunțul! Când se căsătorește cu iubita sa

Laurențiu Reghecampf a făcut anunțul! Când se căsătorește cu iubita sa

Procesul de divorț dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan este în plină desfășurare, dar antrenorul echipei CS Universitatea Craiova se gândește deja la următorul pas din viața sa. El are de gând să-și oficializeze relația cu iubita sa cât mai curând posibil.

Laurențiu Reghecampf, nuntă cu Corina C.

Este încă un bărbat însurat, însă asta nu-l oprește din a se gândi la următorul pas din viața lui. Laurențiu Reghecampf este foarte hotărât să oficializeze relația cu noua lui iubită, așa că are de gând să nu amâne deloc nunta. „Urmează, vedem, în momentul de față nu acest lucru este important. Important e Liam, important e să îmi termin divorțul, important e să se termine tot scandalul care este în momentul de față. Din toată povestea, cea mai șifonată a ieșit Corina”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Sincer, Laurențiu Reghecampf a mărturisit că în tot acest timp în care așteaptă să-și recapete statutul de bărbat liber, se concentrează pe noul membru al familiei sale, Liam. Acesta a venit pe lume în urmă cu doar câteva zile, așa că atât Laurențiu, cât și Corina sunt concentrați pe bunăstarea micuțului.

Divorț cu scandal

Laurențiu Reghecampf este cel care înaintat cererea de divorț și speră ca totul să meargă cât de repede se poate. Totuși, cum a refuzat să divorțeze prin notar, el și încă soția lui se luptă prin tribunale.

Anamaria Prodan susține că Laurențiu refuză să divorțeze prin notar pentru că nu mai dispune de bunurile și banii pe care i-a luat din casa familiei atunci când s-a separat de ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: