Redactia.ro
Home » Știri » Laurențiu Reghecampf a ieșit mai „avariat” din conflictul cu Anamaria Prodan: are un ochi umflat. Ce le-a făcut impresara invitaților de la botezul copilului Corinei Caciuc

Laurențiu Reghecampf a ieșit mai „avariat” din conflictul cu Anamaria Prodan: are un ochi umflat. Ce le-a făcut impresara invitaților de la botezul copilului Corinei Caciuc

GALERIE FOTO (2) Laurențiu Reghecampf a ieșit mai „avariat” din conflictul cu Anamaria Prodan: are un ochi umflat. Ce le-a făcut impresara invitaților de la botezul copilului Corinei Caciuc

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au avut o ceartă intensă, așa că ambii au ajuns la Poliție răniți. Totuși, Reghe ar fi avut mai mult de suferit din această dispută, pentru că s-a ales inclusiv un ochi umflat. Iată de la ce ar fi pornit acest scandal, de fapt, și ce le-a făcut impresara invitaților chemați la botezul fiului pe care Reghe îl are cu Corina Caciuc.

Laurențiu Reghecampf a ieșit mai „avariat” din conflictul cu Anamaria Prodan: are un ochi umflat

Când doi foști soți se „lovesc”, cine câștigă? Aparent, Anamaria Prodan. În conflictul avut cu ea, Reghecampf ar fi ieșit mai „șifonat”: s-ar fi ales cu un ochi umflat, conform realitatea.net. Cei doi se acuză reciproc de violență: ea l-ar fi pălmuit, el ar fi împins-o și ar fi tras-o de păr.

La plecarea de la secția de poliție din Snagov, lui Reghecampf i se poate observa ochiul stâng învinețit, conform Sport.ro.

Laurențiu Reghecampf a ieșit mai „avariat” din conflictul cu Anamaria Prodan: are un ochi umflat. Ce le-a făcut impresara invitaților de la botezul copilului Corinei Caciuc
Foto: Sport.ro

Iată o altă fotografie cu Reghecampf, care s-a dus direct la un spital din București după ce a mers la Poliție, scrie Cancan. El a fost surprins neînsoțit și a purtat șapcă pe cap și o mască medicală la gură.

Foto: Cancan

Ce le-a făcut Anamaria Prodan invitaților chemați la botezul copilului Corinei Caciuc cu Laurențiu Reghecampf

Se pare că botezul fiului lui Reghe, pe care acesta îl are cu Corina Caciuc, este mărul discordiei. Anamaria Prodan ar fi foarte geloasă din cauza evenimentului dedicat creștinării micuțului, care urmează să aibă loc mâine. Se pare că impresara este foarte deranjată că acolo vor merge prieteni despre care ea spunea că nu mai vorbesc cu Reghe, a scris Cancan. Ba mai mult decât atât, impresara ar fi scris sute de mesaje „oribile” despre fostul soț și le-ar fi trimis pe WhatsApp celor despre care știe că vor merge la botez duminică, arată sursa menționată mai sus.

Prin mesaje „oribile” se înțelege că Prodanca ar fi scris, conform unor surse apropiate celor doi, că Reghe ar fi falit, că ar avea mașina amanetată la cămătari, că toți copiii lui îl urăsc de moarte, că este un om de nimic și că nu are nici Bacalaureat-ul luat, a relatat Cancan. La finalul textelor, impresara ar fi venit cu rugămintea ca cei care au primit mesajele să intervină și să îi spună lui Reghecampf să o lase în pace, pentru că acesta n-ar vrea, în realitate, să divorțeze de ea.

Reghecampf i-ar fi cerut explicații Anamariei Prodan pentru aceste mesaje trimise invitaților la botez, informează Prosport. Discuția a devenit tot mai intensă și astfel s-ar fi ajuns la scandal și chiar bătaie. În plus, Reghe s-ar fi enervat și pentru că Anamaria Prodan l-ar fi acuzat că a sustras niște bunuri comune de valoare.

Inițial, s-a relatat că scandalul a început după ce Reghe a dorit să-l vadă pe Bebeto, copilul pe care îl are cu Anamaria Prodan, și a mers la casa din Snagov. Oricum, rămâne ca polițiștii să stabilească cine are dreptate în această nouă dispută dintre cei doi soți, care se află în proces de divorț.

Laurențiu Reghecampf cât și Anamaria Prodan s-au ales cu dosare penale pentru violență în familie, conform știrileprotv.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: