Redactia.ro
Home » Știri » Laurențiu Reghecampf a semnat cu Universitatea Craiova! Cât timp va dura colaborarea antrenorului cu oltenii

Laurențiu Reghecampf a semnat cu Universitatea Craiova! Cât timp va dura colaborarea antrenorului cu oltenii

Drama cumplită prin care trece Laurențiu Reghecampf în plin scandal cu Anamaria Prodan: ”Mama se luptă cu cancerul. Nu am chef de prostii”

Este oficial! Laurențiu Reghecampf va fi noul antrenor al echipei de fotbal Universitatea Craiova. Oficialii au anunțat detalii despre colaborarea antrenorului cu echipa manageriată de Victor Pițurcă.

Laurențiu Reghecampf noul antrenor de la Universitatea Craiova

S-a zvonit că Laurențiu Reghecampf ar urma să fie antrenor al echipei FCSB, dar Gigi Becali a negat cu vehemență acets lucru. Acum, în urmă cu câteva ore, cei de la Universitatea Craiova au făcut publică informația prin care confirmă contractul semnat cu Laurențiu Reghecampf. Oficialii echipei au anunțat că Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al echipei și își va începe contractul chiar de mâine după-amiază. Durata contractului dintre Laurențiu Reghecampf și echipa oltenilor este unul cu o durată de doi ani de zile.

Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Științei! Tehnicianul a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 2 ani și va conduce primul antrenament mâine după-amiază. 🤝 Mult succes în familia alb-albastră, Mister! 💙„, a  fost mesajul publicat de Universitatea Craiova pe pagina oficilă de instagram.

Laurențiu Reghecampf în mijlocului unui nou scandal

Laurențiu Reghecampf a fost din nou prin de paparazzi în compania amantei. Acesta se află acum în Grecia, iar pozele au creat mare vâlvă pe internet. Aspectul cu-adevărat șocant a fost reacția soției sale Anamaria Prodan după ce aceasta  a văzut fotografiile cu soțul ei alături de amantă. Ce a putut spune a lăsat cu gura căscată pe toată lumea, deși imaginile vorbesc de la sine.

Soțul meu a plecat cu Luca, băiatul meu, să se roage la mânăstire. Trebuia să-l ia și pe cel mic, dar bebe a vrut să rămână în vacanță. Să nu avem discuții că-l acopăr sau ceva, vă dau ceva de la soțul meu. Normal că știam că este acolo. Da. Este mașina mea. Soțul meu merge ca mine cu mașinile familiei, când și cum vrea. La fel ca mine. Cu băiatul meu mare, Luca. Își iubește și respectă copiii enorm. Este un exemplu pentru ei și pentru noi toți. Pentru toată țara! Nici nu mă uit la poze. Soțul meu știe ce face și cu cine stă la masă. Dacă stă cu cineva la masă probabil are ceva de discutat 100%. Reghecampf este UNIC!„, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: